GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Σάββας Μελισσόπουλος για την εκδήλωση των Runners Ξάνθης: “Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ το μήνυμα της σημερινής ημέρας”

Tην κόρνα εκκίνησης για την έναρξη του δρόμου των 7 χιλιομέτρων στην πετυχημένη διοργάνωση των Runners Ξάνθης “GODZILLA XANTHI TRAIL» πάτησ...


Tην κόρνα εκκίνησης για την έναρξη του δρόμου των 7 χιλιομέτρων στην πετυχημένη διοργάνωση των Runners Ξάνθης “GODZILLA XANTHI TRAIL» πάτησε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθη για Ολους¨ Σάββας Μελισσόπουλος. Αθλητές και θεατές του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και του έκφρασαν την στήριξη τους . “Ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση και η παρουσία μου. Υπόσχομαι ότι τον επόμενο αγώνα θα είμαι στους αθλητές και όχι στους θεατές” τόνισε ο κ. Μελισσόπουλος


“Σήμερα, παρά τη συννεφιά ήταν μια «ηλιόλουστη» μέρα για την Ξάνθη μας. Οι Runners Ξάνθης διοργάνωσαν μια φανταστική διοργάνωση – γιορτή, την «GODZILLA XANTHI TRAIL» και απέδειξαν ότι οι Σύλλογοι και οι εθελοντές μπορούν και από μόνοι τους και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια να υποδέχονται επισκέπτες και να διαφημίζουν την Ξάνθη μας σε όλη την Ελλάδα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές, στους εθελοντές,στους χορηγούς της διοργάνωσης και στους συμμετέχοντες Ξανθιώτες και ξένους αθλητές οι οποίοι έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σε μια τοποθεσία μαγευτική όπως είναι η Θηλειά και το Λιβάδι !!!!

Ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση και η παρουσία μου εκεί και μεγάλη χαρά η δυνατότητα να πατήσω την κόρνα εκκίνησης για την έναρξη του δρόμου των 7 χιλιομέτρων!!!

Υπόσχομαι ότι τον επόμενο αγώνα θα είμαι στους αθλητές και όχι στους θεατές!!

Γιατί η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ το μήνυμα της σημερινής ημέρας!!






Δεν υπάρχουν σχόλια