GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Εγκαταλείπει" τον Τσέπελη ο Μπούτος, κατεβαίνει με Μέτιο, στηρίζει Ζαγναφέρη για υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ.

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στα πολιτικά γίγνεσθαι της Ξάνθης  καθώς "εγκαταλείπει" την παράταξη Τσέπελη ο Γιάννης Μπούτος μ...


Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στα πολιτικά γίγνεσθαι της Ξάνθης  καθώς "εγκαταλείπει" την παράταξη Τσέπελη ο Γιάννης Μπούτος μετά την ανακοίνωση του Στράτου Κοντού στις δημοτικές εκλογές 2023 και θα κατέβει στις Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου. 

Αφού είναι προσωπικός φίλος του Αλέξανδρου Κοντού και εκτιμάει ιδιαίτερα το έργο του για  την Ξάνθη, τη  Θράκη και την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Μπούτος φυσικά δεν έκρυψε ποτέ και την φιλοδοξία του για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. , αφού ο Αλέξανδρος Κοντός απάντησε και πάλι "όχι" στα κεντρικά, ωστόσο γνωρίζοντας ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο, "στηρίζει" ανοιχτά  πλέον τον αγωνιστή πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης με το χρίσμα της Ν.Δ. θεωρώντας οτι "εκφράζει όχι μόνο το χώρο της λαϊκής δεξιάς αλλά και της εκατοντάδων πολιτών που εκτιμούν και τους αγώνες του για την παράταξη, αλλά και το σημαντικό έργου του στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης". 

Ο Κώστας Ζαγναφέρης είναι ενωτικός και πάνω απο όλα, άνθρωπος, είπε χαρακτηριστικά! 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, βλέπει με πολύ χαρά την επιστροφή του Γιάννη Μπουτού στην Περιφέρεια ΑΜΘ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, θα ενισχύσει σημαντικά την παράταξή μας, το  έργο της Περιφέρειας και τον τόπο ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια