GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καλά τα συνέδρια… Καλές οι φιέστες που φέρνουν κόσμο στην Ξάνθη.

Πολύ καλό και το τουρνουά BEACH VOLLEY MASTERS, όμως ανοίξτε επιτέλους εκείνο το ρημάδι το κολυμβητήριο, γιατί καλοκαίριασε.


Πολύ καλό και το τουρνουά BEACH VOLLEY MASTERS, όμως ανοίξτε επιτέλους εκείνο το ρημάδι το κολυμβητήριο, γιατί καλοκαίριασε.

Είπαμε να δείξουμε ανεκτικότητα απέναντι σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες Ξανθιώτες. Είπαμε να στηρίξουμε φίλους και γνωστούς, βλέποντας τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να γίνουν κάποια πράγματα στην Ξάνθη. Επικροτήσαμε τόσο τα συνέδρια, τις φιέστες που φέρνουν κόσμο στην Ξάνθη, όπως και το τουρνουά BEACH VOLLEY που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μας το επόμενο διάστημα, αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο το μη άνοιγμα του Κολυμβητηρίου.

Δεν με νοιάζει ποιος υπάλληλος ή ποιοι υπάλληλοι το καθυστερούν. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν το άνοιγμά του εξυπηρετώντας πολιτικά συμφέροντα, δεν θέλω να ακούω πως κάποιοι δίνουν ηλίθιες ιδέες προς την Δημοτική Αρχή, να το τρενάρει για να το ανοίξει προεκλογικά. Εκείνο που με νοιάζει και με ενδιαφέρει, είναι το παιδί μου και τα παιδιά των Ξανθιωτών, καθώς και συνάνθρωποί μας που έχουν θέματα υγείας και χρειάζονται κολυμβητήριο, να το έχουν άμεσα.

Δεν με νοιάζουν οι Μελισσόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Δημαρχόπουλος, Λύρατζης, Παπαχρόνης, Τσέπελης. Με νοιάζει να ανοίξει εκείνο το ρημάδι το Κολυμβητήριο γιατί καλοκαίριασε και οι Ξανθιώτες δεν ανέχονται άλλο τον εμπαιγμό και την κοροϊδία

Δεν υπάρχουν σχόλια