GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά Πασχάλη Γιώρη. Κύριοι Δήμαρχοι και κύριε Αντιπεριφερειάρχη. Κύριοι Βουλευτές.

Θα αποφασίσετε να δώσετε λύση στην μικροεγκληματικότητα, ή θα συνεχίζετε στην καλοκαιρινή ραστώνη να σφυρίζετε αδιάφορα, τη στιγμή που κάποι...


Θα αποφασίσετε να δώσετε λύση στην μικροεγκληματικότητα, ή θα συνεχίζετε στην καλοκαιρινή ραστώνη να σφυρίζετε αδιάφορα, τη στιγμή που κάποιοι καταστρέφουν τις περιουσίες μας!!!

 Επειδή η κατάσταση με την μικροεγκληματικότητα στην Ξάνθη άρχισε και πάλι να ξεφεύγει τις τελευταίες ημέρες, με κλοπές αυτοκινήτων αλλά και εξαρτημάτων από μοτοσυκλέτες, απευθύνομαι σήμερα τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή, όσο και σε Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτές, περιμένοντας να μου απαντήσουν για το αν θα αποφασίσουν κάποια στιγμή και μάλιστα άμεσα, να λάβουν μέτρα πάταξης της μικροεγκληματικότητας ή αν θα συνεχίσουν εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και καύσωνα, να σφυρίζουν αδιάφορα στο θέμα αυτό, που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Γιατί αν κάποια στιγμή κανένας από εσάς, πέσει θύμα αυτών των ομάδων που κλέβουν, ρημάζουν και καταστρέφουν τις περιουσίες μας, τότε θα μας το παίζετε Τιμωροί.

  • Άντε γιατί παρατράβηξε το αστείο της απραξίας.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο να τους συλλάβει η αστυνομία, μιας και αυτό έχει γίνει αρκετές φορές, αλλά να αλλάξουν τα νομικά πλαίσια με παρεμβάσεις των φορέων, έτσι ώστε όταν συλλαμβάνεται κάποιος ή κάποιο μέλος οικογένειας να καταστρέφει τις περιουσίες του κόσμου, να κόβονται τα επιδόματα και να αποδίδονται τα χρήματα στους παθόντες. Άμα τους κόψετε την Μαμαλίγκα που κάθε μήνα εισπράττουν από το υστέρημα του λαού, χωρίς να δουλεύουν και χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία, να δείτε τι καλά θα μαζευτούν

Δεν υπάρχουν σχόλια