GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένα σχόλιό μου και έγινε το φως για το κολυμβητήριο!!!!

  Το γεφύρι της Άρτας να ήτανε θα είχε τελειώσει. Σας ξαναλέμε: αφήστε τις φιέστες και τις ωραιάδες και ανοίξτε το επιτέλους…

 

Το γεφύρι της Άρτας να ήτανε θα είχε τελειώσει. Σας ξαναλέμε: αφήστε τις φιέστες και τις ωραιάδες και ανοίξτε το επιτέλους…
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το σχόλιό μου για το κολυμβητήριο και αμέσως, όχι σε ένα, αλλά σε δυο μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης, να και πάλι οι δηλώσεις, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς ημερομηνίες, μη βγουν και πάλι εκτεθειμένοι.

Μα καλά, φτάσαμε Ιούνιο του 2022 και ακόμα μιλάμε για το άνοιγμα;;

Γνωρίζω πολύ καλά πως από τη δημοτική αρχή, κάποιοι αισθάνονται αρκετά άσχημα που δεν μπόρεσαν να βγουν ακριβείς στις ημερομηνίες που έδιναν, αλλά και πάλι θα αναφέρω πως δεν με νοιάζει τι λένε Τσέπελης, Μελισσόπουλος, Λύρατζης, Χατζηθεοδώρου, Παπαχρόνης και οι συνεργάτες τους, αλλά με νοιάζει να ανοίξει χθες το Κολυμβητήριο.

Αν νομίζετε πως εγώ και αυτή η εφημερίδα είναι σαν τους άλλους, πλανάστε πλάνην οικτρά και κάθε μέρα που περνά, θα το διαπιστώνετε. Αρκετά με τον εμπαιγμό των Ξανθιωτών. Ανοίξτε χθες το κολυμβητήριο και αφήστε τις φιέστες κατά μέρους, γιατί τρία χρόνια + διοίκηση και από έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια