GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με τη φιλοδοξία να καθιερωθεί ετήσιος θεσμός… Πρεμιέρα για μια νέα αρχή η «Λευκή Νύχτα» για όλες τις επαγγελματικές ομάδες της Ξάνθης

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να συμβάλει και στην αύξηση της καταναλωτικής κίνησης στον κλάδο της εστίασης


Μεταξύ άλλων, αναμένεται να συμβάλει και στην αύξηση της καταναλωτικής κίνησης στον κλάδο της εστίασης

  • Μαρία Τσιακίρογλου:

«Αυτό που έχουμε ως βασική επιδίωξη είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης γιορτής που θα τονώσει, όχι μόνον όλους τους επαγγελματικούς κλάδους της αγοράς, αλλά και την ψυχολογία των καταναλωτών…»υ

Όπως αναφέρει, ενδεικτικά, η κα Μαρία Τσιακίρογλου, Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΠΕ Ξάνθης, «ό,τι γίνεται για την πόλη και έχει σχέση με την τόνωση της τοπικής οικονομίας είναι ως προς τη θετική κατεύθυνση. Με αυτό το σκεπτικό και ο δικός μας κλάδος συμμετέχει από κοινού με τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες της Ξάνθης στη «Λευκή Νύχτα», η ημερομηνία διεξαγωγής της οποίας προσανατολίζεται προς τις 2 Σεπτεμβρίου, παραμονή των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Καθόλου τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, καθώς είναι η περίοδος που έρχονται στην περιοχή ξένοι επισκέπτες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά κι από γειτονικές χώρες…».

Η ίδια εκτιμά ότι η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» αναμένεται να συμβάλει παράλληλα στην τόνωση της καταναλωτικής κίνησης στα καταστήματα εστίασης. Ενώ, όπως αποκαλύπτει, πλούσιο πρόγραμμα δράσεων επεξεργάζονται, ήδη, οι εμπλεκόμενοι φορείς της αγοράς, δηλαδή ο Εμπορικός Σύλλογος, η εστίαση και το ΕΒΕ, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες, τις οποίες θα επεξεργαστούμε καλύτερα, το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, σχετικά με τις δράσεις της «Λευκής Νύχτας». Επιθυμούμε αυτές οι δράσει να φτάνουν μέχρι την Παλιά Πόλη, καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα μικρών και μεγάλων. Όταν είναι έτοιμο το πλαίσιο των δράσεων, θα τις καταθέσουμε στους αρμόδιους φορείς, στην Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο, για να δούμε ποιες από αυτές μπορούν να υλοποιηθούν» υπογραμμίζει η κα Μ. Τσιακίρογλου.

Απώτερος στόχος, όπως τονίζει, είναι η τόνωση όλων των επαγγελματικών κλάδων της αγοράς με τη φιλοδοξία η «Λευκή Νύχτα» να καθιερωθεί ως ένας ακόμη ετήσιος θεσμός που θα εξυπηρετεί την τοπική οικονομία.

«Αυτό που έχουμε ως βασική επιδίωξη είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης γιορτής που θα τονώσει, όχι μόνον όλους τους επαγγελματικούς κλάδους της αγοράς, αλλά και την ψυχολογία των καταναλωτών. Όπως έχει δείξει και το παράδειγμα των γειτονικών πόλεων, η «Λευκή Νύχτα» συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι και στη δική μας αγορά θα έχει θετικό πρόσημο και μεγάλη ανταπόκριση…» καταλήγει η ίδια.











Δεν υπάρχουν σχόλια