GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Κομμένα" τα ονόματα απο την παράταξη του Στράτου Κοντού- Η αλητεία ορισμένων τους ξεπέρασε...

Σταματάμε από σήμερα τα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ήδη βρίσκονται στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης  Στράτου Κοντού, δ...

Σταματάμε από σήμερα τα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ήδη βρίσκονται στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης  Στράτου Κοντού, διότι σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες...

Την ημέρα που δημοσιεύαμε ένα όνομα, "πλάκωναν" άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι ή πρωτοκλασάτα στελέχη και τον....."πίεζαν" να πάει μαζί  τους....! 

Η λογική μας είχε μόνο σκοπό να παρουσιάσει την ισχυρή δυναμική και δυναμικότητα ενός νέου και άφθαρτου Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης, η απήχηση του οποίου στην τοπική κοινωνία πράγματι είναι πολύ μεγάλη. 

Από δω και πέρα ταυτόχρονα με την επίσημη παρουσίαση του ονόματος και των στόχων του υποψηφίου δημάρχου, ονόματα θα δίνει το γραφείο τύπου της νέας δημοτικής παράταξης του Στράτου Κοντού.

Εμείς του ζητούμε συγνώμη, διότι ειλικρινά δεν περιμέναμε η ανασφάλεια ορισμένων να οδηγεί σε τέτοιες αθλιότητες και τέτοιο πανικό.

( σ. σ. Πολλά "πονηρά" θα κυκλοφορούν από και πέρα, τα περισσότερα ωστόσο μπορεί να είναι υποβολιμαία ή ευσεβείς πόθοι ορισμένων...)

Δεν υπάρχουν σχόλια