GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Σοφία Ψωμά στο Συνέδριο της ΠΟΜΕΝΣ, Παρών και ο Μέτιος με τον Κώστα Κουρτίδη

Το 5ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών φιλοξενεί το διήμερο 21-22 Μαΐου, η Ξάνθη, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων τω...


Το 5ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών φιλοξενεί το διήμερο 21-22 Μαΐου, η Ξάνθη, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των 40 Ενώσεων της χώρας.

Στις εργασίες του παραβρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.   Σοφία Ψωμά,  ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, οι βουλευτές Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τάκης Χαρίτου, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κ. Καραγιώργος και ο Δήμαρχος Τσέπελης. .

Τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονα εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης.

Στην επίσημη έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στρατιωτικούς εν ώρα καθήκοντος, αλλά και στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων που τιμάται, όπως κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ενώ δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους των αρχών της Ξάνθης.

Η Σοφία Ψωμά παρακολούθησε το Συνέδριο μαζί με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια