GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΜΕΤ ΜΕΤΕ, ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!! «Πούλησες» για τις λίρες και τα πλούτη την Πομάκικη καταγωγή σου! Ε... και!!!

Από τον δικηγόρο Γιάννη Μπάρκα θα εκπροσωπηθεί σήμερα μας στη δίκη μας για τα γεγονότα της Γλαύκης με τη κηδεία του στρατιώτη ο «Ψευτομουφτή...


Από τον δικηγόρο Γιάννη Μπάρκα θα εκπροσωπηθεί σήμερα μας στη δίκη μας για τα γεγονότα της Γλαύκης με τη κηδεία του στρατιώτη ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης.

*Το μήνυμά σου αν και το έπαιζες θρησκευτικός ηγέτης, ήταν ΔΙΧΟΝΕΙΑ και οι… «Γκιαούρηδες» είναι οι κακοί και μισητοί και οι «Τούρκοι» χορηγοί σου, «αγγελούδια»!!! Και εκτός από τα λεφτά και τα πλούτη, τι άφησες; Μόνο μίσος δυστυχώς…

Έχουμε ξαναγράψει στο «Μαχητή», ότι σήμερα κατηγορούμενη θα έπρεπε να είναι στο Τριμελές Πλημ/κείο η Αντιεισαγγελέας που «δέχτηκε» την σε βάρος μας μήνυση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ όχι με την ιδιότητα του φυσικού προσώπου, αλλά με την ιδιότητα του δήθεν «εκλεγμένου» Μουφτή Ξάνθης!!!

Καθότι και μόνο που εν λόγω κύριος πρόταξε το «ψευδές» αξίωμά του, ενώ υπάρχει ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ Ξάνθης, διέπραττε με τον τρόπο αυτό το αδίκημα της Αντιποίησης Αρχής !!!  Και μάλιστα συνειδητά…!

Το γράψαμε πρωτοσέλιδα, όταν μας κάλεσε η Πταισματοδίκης να καταθέσουμε…!

Σήμερα επιτέλους γίνεται η συγκεκριμένη δίκη και είμαστε κατηγορούμενοι, με μια  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ των συγκεκριμένων επίδικων δημοσιευμάτων μας, στη δίκη που είχαμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ για τα γεγονότα της Γλαύκης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Κι όμως δεν πανηγυρίζουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι απών και πάλι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ γιατί είναι σοβαρά άρρωστος, κι εμείς θέλουμε τους απέναντι αντιδίκους μας, δυνατούς και υπερόπτες!!!!

Και θα εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο Γιάννη Μπάρκα!

Μολονότι αυτό το δικαίωμα λοιπόν το έχει μόνο ο Θεός, εμείς ευχόμαστε στον «Ψευτομουφτή» με τη βοήθεια του Θεού να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και ανεξάρτητα του αποτελέσματος, τον ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!! 

Που για τις Τουρκικές λίρες και τον πλουτισμό του, «πούλησε» την ΠΟΜΑΚΙΚΗ καταγωγή του κι έγινε «γενίτσαρος», μόνο και μόνο για τα λεφτά και τα πλούτη… επιχειρώντας να διχάσει Χριστιανούς και μουσουλμάνους, αποκαλώντας μας «Γκιαούρηδες» και λειτουργώντας με ΜΙΣΟΣ και ΕΜΠΑΘΕΙΑ!!!

Ε και; Τι κατάλαβες; Που εμφανιζόσουν ως «πνευματικός» ηγέτης, με διχαστικά μηνύματα και αντί να προσπαθήσεις να ενώσεις τον κόσμο, επιχείρησες τον διχασμό του;

Αμέτ Μετέ, σε συγχωρούμε και απλά αναρωτιόμαστε…

-«Πούλησες» για τις λίρες και τα πλούτη την Πομάκικη καταγωγή σου και έγινες… «γιαλατζί» Τούρκος… Ε... και;;;

Να σε κάνει καλά ο Θεός..!

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Υπενθυμίζουμε ότι συγκακατηγορούμενοι του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου στη σημερινή δίκη με τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ, (σ.σ. Σειρά στο πινάκιο 6) είναι και οι εξής: Χρύσα Ούτση, Εμίν Σινίκογλου και Νουρλη Φαρζλή (κάτοικος Γλαύκης) για ψευδή κατάθεση, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια