GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρόσκληση για εθελοντική αιμοδοσία στα Μάγγανα

Σας καλούμε στην τριακοστή πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 από τις 10:00πμ έως και τις 14:00μμ στην  αίθουσα...


Σας καλούμε στην τριακοστή πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 από τις 10:00πμ έως και τις 14:00μμ στην  αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαγγάνων.

Μετά από πολλές δεκαετίες θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε μια από τις παλαιότερες αιμοδοσίες του Νομού μας σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Αθλητικό Σύλλογο “Νέα Θύελλα Μαγγάνων”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαγγάνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Μαγγάνων και με την συμπαράσταση του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού ναού Αγίας Τριάδος και Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Τονίζουμε ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει κάποιες φορές το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στο Νοσοκομείο μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας όπως προβλέπουν οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι δεν έχει καθόλου σημασία αφού μπορούμε και πρέπει να αιμοδοτήσουμε.

  • ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…


Δεν υπάρχουν σχόλια