GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυστύχημα με ρομποτικό κάδο στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - Νεκρός ένας 40χρονος.

  Ένα σοκαριστικό  δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Αλεξανδρούπολης , όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 40...

 

Ένα σοκαριστικό  δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Αλεξανδρούπολης , όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 40χρονος ημεδαπός βρήκε τραγικό θάνατο σε ρομποτικό κάδο.

Στις 12 περίπου το μεσημέρι, ο άτυχος άνδρας προσέγγισε το ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων , ο οποίος βρίσκεται μπροστά στο Ιστορικό Μουσείο της πόλης και προσπάθησε να ψάξει μέσα στα σκουπίδια.


Όμως, εξαιτίας του ότι η πόρτα του κάδου κλείνει αυτόματα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβίσει τον άτυχο άντρα στο εσωτερικό του πολτοποιητή και να τον διαμελίσει στα δύο.

Σε κατάσταση σοκ οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο εκείνο, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να βοηθήσουν το 40χρονο, δυστυχώς , χωρίς αποτέλεσμα.

Άμεση ήταν και η προσέλευση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να σώσουν το 40χρονο, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ενώ στη συνέχεια,  ανέσυραν το διαμελισμένο σώμα του άτυχου άντρα από τον κάδο. 


Γράφει η:

Μάρθα Κουτίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια