GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ 4-0

Με ήττα γράφτηκε ο επίλογος στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟ Ξάνθη, που έχασε στην Καρδίτσα με 4-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγων...


Με ήττα γράφτηκε ο επίλογος στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟ Ξάνθη, που έχασε στην Καρδίτσα με 4-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Betsson SuperLeague 2. 

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, η οποία προερχόταν από αήττητο σερί εννιά αγώνων, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς ο Badibanga πέτυχε το 1-0 με σουτ στο 9′. 

Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Bianconi στο 30′, ενώ ο ΑΟΞ είχε την ευκαιρία να μειώσει με σουτ στο 34′ και στο 41′, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις. 

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος και η Αναγέννηση έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Bianconi στο 67′, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Γκίνη με σουτ στο 78′.  

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Γεώργιο-Παναγιώτη Αραβίδη και Λυκούργο Τσολακίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Βλάχος (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής). 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης) : Γκέκας, Καλαμπόκας (80′ Μπακρατσάς), Καρανίκας, Λαγός, Κοτσώνης, Γκίνη (80′ Β. Θεολόγης), Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος (60′ Πολίτης), Μπαντιμπανγκά (80′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι. 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (70′ Θυμιάνης) , Gomez, Τσέλιος (85′ Τσελεμπάκης), Gavric (70′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba (70′ Τανζού),Διαμαντόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια