GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιμελητήριο Καβάλας: Διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Αυτές τις γιορτινές και δύσκολες ημέρες, το Επιμελητήριο Καβάλας και οι επιχειρήσεις που εκπροσωπεί, δείχνοντας την Κοινωνική ευαισθησία και...


Αυτές τις γιορτινές και δύσκολες ημέρες, το Επιμελητήριο Καβάλας και οι επιχειρήσεις που εκπροσωπεί, δείχνοντας την Κοινωνική ευαισθησία και θέλοντας να δοθεί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης στις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, προσέφερε ποσότητες κρέατος, προκειμένου να μη μείνει άδειο το γιορτινό τους τραπέζι, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Τα τρόφιμα, δόθηκαν στις οικογένειες οι οποίες βάσει οικονομικών κριτηρίων, δεν ήταν επιλέξιμες να συμμετάσχουν στην διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και χρειάζονται την στήριξη μας.

Με τις ευχές για ένα Καλό Πάσχα με υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους μας, να περάσουμε και αυτές τις δύσκολες ημέρες ενωμένοι και με αισιοδοξία.

Στην παράδοση των τροφίμων, ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Δημητριάδης, η Οικονομική Επόπτης κα. Μαρία Καραμπουρνιώτη, ο Υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας Λευτέρης Κουκουτίνης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καβάλας κα. Έλσα Βακιρτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια