GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξοικονομώ 2021: Μειωμένος κατά 53% ο Μ.Ο. επιδότησης σε σχέση με το προηγούμενο “Αυτονομώ”!

Ολοκληρώθηκε στα μέσα Απριλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων στο «Εξοικονομώ 2021», δίνοντας τη...


Ολοκληρώθηκε στα μέσα Απριλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων στο «Εξοικονομώ 2021», δίνοντας τη σκυτάλη στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων πολυκατοικιών.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, οι αιτήσεις που είχαν ολοκληρωθεί στο σύστημα ήταν 86.178, ενώ οι ανολοκλήρωτες αιτήσεις έφταναν τις 22.575. Όπως σημείωσε και ο Ειδικός Σύμβουλος ΥΠΕΝ για το «Εξοικονομώ», Βασίλης Παπαδόπουλος, στην τοποθέτησή του στο τεχνικό webinar που διοργάνωσε το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE με θέμα «Εξοικονομώ 2021 – Υλοποίηση», μεγάλο μέρος των αιτήσεων που εκκρεμούσαν, δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν, για διάφορους λόγους (π.χ. δοκιμαστικές αιτήσεις που δεν διαγράφησαν, αιτήσεις που δε μπόρεσαν να λύσουν ζητήματα δικαιολογητικών κ.λπ.).

Η οριστικοποίηση μερικών επιπλέον χιλιάδων αιτήσεων στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος, δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά την εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τις ολοκληρωμένες 86.178 αιτήσεις της 15ης Μαρτίου. Έτσι, ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε μεταξύ άλλων, γραφήματα και πίνακες που συγκρίνουν το «Εξοικονομώ 2021» με παλαιότερα προγράμματα.

Αξιοσημείωτο είναι στα γραφήματα που μοιράστηκε ο κ. Παπαδόπουλος ότι ο μέσος όρος του κόστους παρεμβάσεων του «Εξοικονομώ 2021» είναι μειωμένος κατά 41% σε σύγκριση με το προηγούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια