GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρανομούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ! «Παίρνει ρεύμα» από το Δήμο Ξάνθης. Δεν έχει ούτε άδεια… γυμναστή από το Δήμο!!!

Μορφή» χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις του «Μ» -«Κλέβουν» όλοι «ρεύμα» από το… Δήμο Ξάνθης για τα αυθαίρετα γραφεία τους!


Μορφή» χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις του «Μ» -«Κλέβουν» όλοι «ρεύμα» από το… Δήμο Ξάνθης για τα αυθαίρετα γραφεία τους!

-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ή… ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ!

«Παράνομα» τα έργα που έγιναν… στο αυθαίρετο κτίσμα του ΑΡΙΩΝΑ από τον Τσαμούρ! -Η επιτροπή του Δήμου Ξάνθης με Μανά, Βασιλούδη κλπ απέρριψε το αίτημα του υπαλλήλου του Δήμου να είναι παράλληλα και ... γυμναστής στη ΣΧΟΛΗ του

-ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

*Νομιμοποιείστε πρώτα το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ και μετά κάνετε γραφεία!!! Δείξε κύριε Σαββίδη με τι λεφτά και τι άδεια κατασκευάσατε τα γραφεία σας, ποιος πληρώνει το ρεύμα;;;!

«Μορφή» χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις του «Μ» καθώς χθες δεν προλαβαίναμε τα τηλέφωνα με τα όσα αποκαλύψαμε και αποδεικνύουν βέβαια και τις «ενοχές» της περίφημης… «αντιπολίτευσης» αλλά και των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ παραγόντων του Δήμου Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Νίκο Νικολόπουλο της Πολεοδομίας του Δήμου Ξάνθης αφού είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ που δεν έχει στατικότητα και απαγορεύεται κάθε παρέμβαση γιατί είναι παράνομο, κατασκευάστηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ γραφεία για σχολή δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης αλλά και το Κολυμβητικό Τμήμα του Λεύκιππου Ξάνθης, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Ματθαίος Σαββίδης, ΕΙΔΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ σε τεχνικά θέματα του Δήμαρχου Τσέπελη!

Ποιες είναι οι σημερινές αποκαλύψεις μας;

1. Όλοι οι σύλλογοι που επαναλαμβάνουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχουν «ανακαινισμένα» γραφεία στο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ (και ετοιμόρροπο) κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ, παίρνουν… ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα από το Δήμο Ξάνθης, ενώ παίρνουν χιλιάδες ευρώ (σ.σ. Και κυρίως η σχολή ΤΑE KWON DO του υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης που παίρνει κάθε μήνα από κάθε μαθητή 40-50 ευρώ!!!).

2. Από την ώρα που τα γραφεία αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και λειτουργούν μέσα σε ακίνητο του Δήμου Ξάνθης, αναρωτιέται κανείς με τι «έγγραφα» θα πάρουν δικές τους χελώνες από την ΔΕΗ!!!;; Ή δεν θα πάρουν;

 Κι όλα αυτά την ώρα που η ΑΚΡΙΒΕΙΑ του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει «καταντήσει» τους περισσότερους πολίτες να μην κοιμούνται την νύχτα!

3. Ένας υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης, για να πάρει άδεια και να ασκεί παράλληλα το επάγγελμα του ... ΓΥΜΝΑΣΤΗ στον σύλλογο όπου στην πραγματικότητα αυτός είναι… Πρόεδρος, ταμίας κλπ κάνει αίτηση στην αρμόδια επιτροπή Δήμου Ξάνθης. Η οποία πράγματι συνεδρίασε και απέρριψε το αίτημά του παρουσία μάλιστα και των υπαλλήλων Κατερίνα Μανά, Βασιλούδη Μανά κλπ. για το 2022. (σ.σ. Έχουμε δίκαιο ή άδικο Θανάση Πανδρακλάκη;)

Αλλά αυτός την έγραψε στα παλιά του υποδήματα, είπε «εγώ έχω μαζί μου τον Δήμαρχο Τσέπελη» και παράνομα λειτουργεί τα… νέα του γραφεία!! 

-Αλήθεια κύριε Ανδρέα Χρηστίδη, μπορείς να μας πεις, γιατί η κυρία Σεμερτζή έκανε έξωση τον σύλλογό σου από το ακίνητο που νοίκιαζε η σχολή σου; 

-Γιατί επί χρόνια νοίκιαζες για την ΣΧΟΛΗ σου ιδιωτικά ακίνητα –ερχόσουν συχνά και πυκνά στο Μαχητή στο παζάρι την περίοδο εκείνη- και τώρα με τίνος τις ΠΛΑΤΕΣ και που βρήκες τα ΧΡΗΜΑΤΑ για να κάνεις νέο γυμναστήριο και νέα γραφεία παρανόμως φυσικά στο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ του  ΑΡΙΩΝΑ; Και τα οποία ως λέγεται, πλήρωσε στον Τσαμούρ Αλή με… δική της μελέτη η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά ως....Δήμος Ξάνθης φυσικά;!!;

4. Με την άδεια του Δημάρχου Τσέπελη παίρνεις ρεύμα από το Δήμο Ξάνθης ή… «κλέβεις» ρεύμα και δεν το γνωρίζει ο… Δήμαρχος όταν «ανοίγει» σαμπάνιες; Κυρία Σοφία Ψωμά;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ή… ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ!

Και κλείνω και σήμερα το ρεπορτάζ του «Μ» καταλήγοντας ως εξής: 

1. Εισαγγελέας για μας ή… για τον Τσέπελη και τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ!

2. Είναι «παράνομα» τα έργα που έγιναν… στο αυθαίρετο κτίσμα του ΑΡΙΩΝΑ από τον Τσαμούρ τόσο για τη σχολή TAE KWON DO όσο και για το Τμήμα Κολύμβησης του Λεύκιππου Ξάνθης. Ναι ή όχι;

3. Η αρμόδια  επιτροπή του Δήμου Ξάνθης με Μανά, Βασιλούδη κλπ απέρριψε το αίτημα του υπαλλήλου του Δήμου Ανδρέα Χρηστίδη  να είναι παράλληλα και… γυμναστής της σχολής του (εισπράττει κάθε μήνα 40-50 ευρώ από κάθε μαθητή)! Ναι ή όχι;

4. Όλοι οι σύλλογοι «κλέβουν» ρεύμα από το Δήμο Ξάνθης, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εκτός αν τους έδωσε ειδική άδεια ο… Δήμαρχος Τσέπελης και το… «κλέβουν»!

5. Νομιμοποιείστε πρώτα το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ και μετά κάνετε γραφεία και γυμναστήρια κύριοι!!!

6. Εντεταλμένε δημοτικέ σύμβουλε και εντεταλμένε ειδικέ σύμβουλε του Δημάρχου Πρόεδρε κύριε Ματθαίε Σαββίδη, δείξε με τι λεφτά, ποιόν εργολάβο και τι άδεια «κατασκευάσατε» τα γραφεία σας στο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ και φυσικά ποιος πληρώνει το ρεύμα;;;  Και σε σας αλλά και στο γυμναστήριο TAE KWON DO  του υπαλλήλου του Δήμου στην παλιά ΚΟΥΖΙΝΑ του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ Αρίωνα`!

Περιμένουμε! 

 (σ. σ. Μ' αρέσει που ο συγκεκριμένος γυμναστής-δημοτικός υπάλληλος, κατήγγειλε με δηλώσεις σε τοπική εφημερίδα, έτερο...γνωστότατο γυμναστή της πόλης της Ξάνθης γιατί "πουλούσε" ...αναβολικά απο το .. γυμναστήριό του!)

Δεν υπάρχουν σχόλια