GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενας νεκρός, δύο τραυματίες από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, από φωτιά που έβαλε ασθενής!

Τη σορό ενός ατόμου εντόπισαν πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί στην κλινική Covid στο δεύτερο όρ...


Τη σορό ενός ατόμου εντόπισαν πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί στην κλινική Covid στο δεύτερο όροφο του πέτρινου κτιρίου του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες .

«Ασθενής που νοσηλεύεται με κορωναϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά», είπε μιλώντας στο Open ο Διαμαντής Χλώρος, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτήριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωναϊό.

Πυροσβέστες εκκένωσαν την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Με πληροφορίες από Open, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια