GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προκλητικός Τσαβούσογλου: Έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε Αρμένιους διαδηλωτές

O Τούρκος ΥΠ ΕΞ Μεβλιούτ Τσαβούσογλου κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων σε Αρμένιους διαδηλωτές!!!


O Τούρκος ΥΠ ΕΞ Μεβλιούτ Τσαβούσογλου κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων σε Αρμένιους διαδηλωτές!!!

Αναλυτικότερα: Αντιμέτωπος με Αρμένιους διαδηλωτές βρέθηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλιούτ Τσαβούσογλου στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και ξεπερνώντας κάθε όριο τους έκανε με το χέρι του το χαιρετισμό της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι».

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας αποχωρούσε από την πρόσφατα εγκαινιασθείσα πρεσβεία της Τουρκίας στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, μία μέρα πριν την τραγική επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, όταν αντίκρισε τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψή του και χαμογελώντας ειρωνικά έκανε την προκλητική χειρονομία, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Στην Ουρουγουάη υπάρχει μεγάλη αρμενική κοινότητα, αποτελούμενη από επιζώντες της Γενοκτονίας του 1915 και απογόνους τους. Οι Γκρίζοι Λύκοι, των χαιρετισμό των οποίων έκανε ο Τσαβούσογλου, είναι η νεολαία του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) του εταίρου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον κυβερνητικό συνασπισμό και έχουν εμπλακεί σε περιστατικά πολιτικής βίας κυρίως κατά τουρκικών αριστερών οργανώσεων ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1970.

Δεν υπάρχουν σχόλια