GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ναι, το ΕΚΑΒ έχει ελλείψεις, όμως ο κόσμος δε φταίει σε τίποτα να τηλεφωνεί και κανένας στο τηλεφωνικό κέντρο να μη σηκώνει το τηλέφωνο

Αρκετές φορές έχουμε προσπαθήσει να στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, παρακλάδι ή και κομμάτι του οποίου αν προτιμάτε είναι και το ΕΚΑΒ....


Αρκετές φορές έχουμε προσπαθήσει να στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, παρακλάδι ή και κομμάτι του οποίου αν προτιμάτε είναι και το ΕΚΑΒ. Ένα ΕΚΑΒ που δυστυχώς όπως φαίνεται δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών, τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού, όσο ίσως και λόγω κουλτούρας ή απαράδεκτων συμπεριφορών ορισμένων εργαζομένων του.

Τα όσα αναφέρω σήμερα, αφορούν προσωπική μου εμπειρία, όταν εχθές το πρωί, παρουσία μαρτύρων στο πάρκο της Μ. Καραολή, προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το 166 για να καλέσω βοήθεια, επειδή μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, όμως παρά το γεγονός ότι εγώ κάλεσα δυο φορές από το κινητό μου τηλέφωνο και άλλες τρεις μια κοπέλα που έτρεξε να βοηθήσει, κανένας στο ΕΚΑΒ δεν απάντησε, με αποτέλεσμα να περνούν τα λεπτά ίσως και κρίσιμα για την υγεία της.

Αν πρόκειται κύριοι να παίρνει τηλέφωνο ο κόσμος και να μην το σηκώνεται και δεν αναφέρομαι σε κατειλημμένες γραμμές, τότε καλύτερα κλείστε το το μαγαζί να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με αυτές τις νοοτροπίες.

Αν η γυναίκα αυτή είχε άμεση ανάγκη και το γεγονός ότι εσείς δεν απαντούσατε στις κλήσεις μας, της στερούσε τη ζωή, τότε τι θα λέγατε;;; Ευτυχώς βέβαια για εσάς και για την ίδια, η κατάσταση της υγείας της επανήλθε και δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει μετά από ώρα στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια