GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η σκληρή ανάρτηση της Πηνελόπης Δάγκα για το ΔΑΚ Ασπίδας και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο για τον αδιάφορο Δήμο!

Την πρωταθλήτρια στίβου Πηνελόπη  Δάγκα –στην οποία «δεσμεύτηκε» ο Δήμαρχος Τσέπελης ότι θα της δώσει και μια θέση ανάλογη των προσόντων της...


Την πρωταθλήτρια στίβου Πηνελόπη  Δάγκα –στην οποία «δεσμεύτηκε» ο Δήμαρχος Τσέπελης ότι θα της δώσει και μια θέση ανάλογη των προσόντων της, κάτι που υποσχέθηκε φυσικά και στον Γιώργο Σπάρταλη και τον ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ όπως και τους περισσότερους, για μια ακόμη φορά με σκληρή ανάρτηση και φωτογραφίες ΝΤΡΟΠΗΣ, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΑΚ!!!

Μιλάμε για ένα άτομο που –όπως και ο πατέρας της Μάκης Δάγκας, όπως και η Αθηνά  Σπάρταλη αλλά και ο αδελφός της που κατέβηκε υποψήφιος σύμβουλός του και εκλέχθηκε στην ΤΟΠΙΚΗ Δήμου Ξάνθης, τα έδωσε όλα για την εκλογή του.


Διαβάστε λοιπόν την ανάρτησή της στο fb (στις 29/3/2022) και δείτε πως ακόμη και τα πλέον «πιστά του» άτομα, αντιδρούν στην πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του για τη πόλη της Ξάνθης και τον Αθλητισμό της. Και φυσικά δείτε και κάποιες από τις φώτο:

  • Pinelopi Dagka
  • Αυτός είναι ο ελληνικός πολιτισμός… Απολαύστε!!

Elena Klaiber

Απίστευτο! Κανένα ίχνος ντροπής, Αλλά πρέπει εκείνη την ίδια στιγμή να τα προσβάλλεις και να τους πεις να τα πάνε από εκεί που τα φέρανε!

Kiriakos Chamalidis

Pinelopi Dagka αυτό είναι το επίπεδο μας, δυστυχώς.. έχουμε ότι μας αξίζει !! Από την δημοτική αρχή, μέχρι το γήπεδο...

Yiannis Poursanidis

Μη δείχνετε μόνο τις υπέροχες κερκίδες. Δείξτε κ το άριστο ταρτάν, τα φρεσκοβαμμένα κάγκελα, τα άψογα στρώματα, σκάμμα, τα εμπόδια…..

Pinelopi Dagka

Yiannis Poursanidis συγγνώμη κύριε Γιάννη βλέπετε τα σκουπίδια που υπάρχουν κάντε ζουμ. Είχε αγώνα το πρωί γι αυτό το ανέβασα!! Η λύπη μου είναι που τα έκαναν νέα παιδιά!!

  • Nick Dirt
  • να 'ναι καλα ο αερας
  • Φίλιππος Γρούδος

Ελάτε να δείτε και την εικόνα που έχουν τα σχολεία των παιδιών μας και ο κος Δήμαρχος βολτάρει κοστουμαρισμένος χωρία να τρέχει κανένα πρόβλημα στην πόλη. Ελάτε να δείτε τα σχολεία απ'έξω και από μέσα και θα καταλάβετε!!!!!!!

Pinelopi Dagka

Φίλιππος Γρούδος συγγνώμη εδώ δεν φταίει ο Δήμος φταίνε τα παιδιά που δεν μάζεψαν τα σκουπίδια τους… Αυτά τα παιδιά κάθε χρόνο κάνουν περιβάλλοντικη αγωγή στο σχολείο αλλά το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του !!

  • Αιμιλια Ικονιαδου
  • Πληρωνουμε τα κορόιδα
  • Pinelopi Dagka
  • Αιμιλια Ικονιαδου τους καφέδες εννοείται;

























Δεν υπάρχουν σχόλια