GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έγραφο “ΒΟΜΒΑ” του Γ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ: Δήμαρχε Τσέπελη, παρανόμησες με το να «κλείσεις» το Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης λόγω του Καρναβαλιού!

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ζήτησε από τον  Τσέπελη την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, εντοπίζοντας ότι για μια ακόμη φορά  ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, γρ...


Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ζήτησε από τον  Τσέπελη την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, εντοπίζοντας ότι για μια ακόμη φορά  ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, γράφοντας τους Νόμους στα… «κουστούμια»!

-Ξεπέρασες τα όριά σου και σε καμιά περίπτωση η απόφασή σου, δεν συνιστά λόγο νόμιμης διακοπής/αναστολής λειτουργίας του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης.


Ένα ακόμη έγγραφο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που βρίσκεται μάλιστα στο γραφείο όχι μόνο του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά και της γενικής γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά, αποκαλύπτει σήμερα ο «Μαχητής», αποδεικνύοντας ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ την… «αλλεργία» που αισθάνεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τη λέξη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Αφορμή να αποκαλύψουμε μάλιστα την νέα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομία του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης συνιστώντας σαφέστατη ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, είναι η απόφασή που πήρε εν γνώσει της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ του 

(σ.σ. Αυτό συμβαίνει από τη συνεχιζόμενη ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ που τυγχάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τις Εισαγγελικές αρχές Ξάνθης…), αποτελεί το «έγγραφο» που αποκαλύπτουμε με την υπογραφή του Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργου Καλαντζή και ο ίδιος ο… Δήμαρχος το «επιδείκνυε» υπερήφανα μέσα στο Δημαρχείο!!! )


Και έχει σχέση με την ΑΠΟΦΑΣΗ που πήρε –ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά- να διακόψει την νόμιμη λειτουργία του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης!!!!

«….παρακαλούμε για την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον καθώς και για την έγκαιρη ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων για οτιδήποτε αφορά το Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης, λόγω του θρησκευτικού χαρακτήρα του», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του, ο Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζης!!! 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΥΚΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ!

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ
  • ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
  • ΤΜΗΜΑ Γ’ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ
  • ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΩΝ
  • Ταχ. Δ/νση: Αν. Παπανδρέου 37
  • Τ.Κ.- Πόλη: 151 80 Μαρούσι
  • Πληροφορίες: Ε. Καμενοπούλου
  • E- mail: tmi@minedu.gov.gr
  • Τηλέφωνο: 210 3442445
  • Μαρούσι 22-3-2022
  • Αρ. Πρωτ.: 32488/Θ2
  • ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΠΡΟΣ: Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ 

Τσέπελη

Κοιν.: 1. Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/βάθμιας

Εκπ/σης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης

2. Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

3. Γραφείο Μειονοτικής Εκπαίδευσης, Υπόψιν

κ. Προϊσταμένου (pdeamthr@sch.gr)

ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης

Σχετ.: Η με αρ. πρωτ. 4946/03-03-2022 απόφαση Δημάρχου Ξάνθης

Κατόπιν της περιέλευσης σε γνώση της Υπηρεσίας ότι με το ανωτέρω σχετικό αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης, σχολείου αρμοδιότητας μας, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, επισημαίνουμε τα κάτωθι:

1. Με βάση τις διατάξεις του άρθρου 94 παράγραφος 4, εδάφιο 27 του ν. 3852 /2010, στις αρμοδιότητες των Δήμων περιλαμβάνεται η δυνατότητα διακοπής μαθημάτων, λόγω έκτακτων συνθηκών ή επιδημικής νόσου, εντός των διοικητικών ορίων τους.

2. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 4012/27-04-2011 έγγραφο του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διοίκησης, ο Δήμος ασκεί την παραπάνω αρμοδιότητα στην εδαφική του περιφέρεια, ενώ όταν τίθεται ζήτημα εξάπλωσης της επιδημικής νόσου ή συνδρομής εκτάκτων συνθηκών σε περισσοτέρους του ενός Δήμους η αρμοδιότητα αυτή ασκείται από την Περιφέρεια.

Επομένως, η ισχύουσα νομοθεσία ορίζει ρητά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οικείος της σχολικής μονάδας Δήμος έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει τη διακοπή των μαθημάτων.

Οι περιπτώσεις αυτές είναι: οι έκτακτες συνθήκες και η επιδημική νόσος.

Βάσει των ανωτέρω, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις εκφεύγουν των ορίων αυτών και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν λόγο νόμιμης διακοπής/ αναστολής λειτουργίας του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε για την πιστή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον καθώς και για την έγκαιρη ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων για οτιδήποτε αφορά το Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης, λόγω του θρησκευτικού χαρακτήρα του.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ξ. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Εσωτερική Διανομή:

  • Γραφείο Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων
  • Δ/νση Θρησκευτικής Εκπ/σης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων

ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚ ΝΈΟΥ 

ΥΠ' ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Κι επειδή πρέπει να μπει ένας φραγμός στις παρανομίες του σημερινού Δημάρχου Τσέπελη, δημοσιεύουμε δυο ντοκουμέντα που φαίνεται μια ακόμη ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του που βγάζει...."μάτια" !  

    Που ενώ με δικές του εντολές έκλεισε η έξοδος κινδύνου του ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, υπέγραφε ψευδή βεβαίωση  την οποία αποκαλύπτουμε, ταυτόχρονα με τη θέση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης. 

 ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ δηλαδή συνειδητά ο νυν Δήμαρχος Ξάνθηςμε έγγραφα και αποφάσεις και στο θέμα του ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ του Δήμου Ξάνθης κάτι που θέτουμε εκ νέου υπόψη της  αντιεισαγγελέας Ξάνθης κυρία  Νικολέτα Καραντόλα!

Πρόκειται για καραμπινάτη ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ  που κατέθεσε με ημερομηνία στις 17-05-2015 προς την Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ξάνθης, υπόθεση που χειριστήκατε εσείς;;;! Ενώ υπήρχαν έγγραφα του Δήμου Ξάνθης που ΓΡΑΠΤΑ τον διέψευδαν!




Δεν υπάρχουν σχόλια