GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΟ Ξάνθη, που επικράτησε με το ευρύ 3-0 επί του ΠΑΟΚ Β στο Xanthi FC Arena, για την 25η αγωνιστι...


Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΟ Ξάνθη, που επικράτησε με το ευρύ 3-0 επί του ΠΑΟΚ Β στο Xanthi FC Arena, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη μπήκε με πολλή διάθεση και πλησίασε στο γκολ μόλις στο 1’ με τον Τσιλιγγίρη, που αστόχησε σε τετ α τετ. Ο ΠΑΟΚ Β απείλησε στο 7’ με τον Τσοπούρογλου, ο οποίος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, αλλά ο ΑΟΞ άνοιξε το σκορ στο 15’ με πλασέ του Ali Baba έπειτα από όμορφο συνδυασμό και ασίστ του Τσιλιγγίρη. Στο 18’ ο Διαμαντόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας, ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν καλές στιγμές με προσπάθεια του Παναγιώτου που εξουδετέρωσε ο Izzo (24’) και με μακρινό σουτ του Τζίμα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια (45’).

Ο ΑΟΞ ξεκίνησε το β’ μέρος με τον Γιακουμή να αντικαθιστά αναγκαστικά τον Izzo, ο οποίος είχε χτυπήσει σε σύγκρουση με τον Δεληγιαννίδη λίγο νωρίτερα. Οι παίκτες μας πήραν τον έλεγχο ξανά και είχαν ευκαιρίες με τον Τσέλιο στο 56’, καθώς και με τον Διαμαντόπουλο που πέτυχε ένα θεαματικό γκολ στο 65’ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε καταλογίζοντας ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ Β φάνηκε επικίνδυνος μόνο στο 68’, με κοντινό σουτ του Χατζηστραβού που απέκρουσε εξ επαφής ο Γιακουμής, ωστόσο ΑΟΞ «απάντησε» βρίσκοντας δίχτυα στο 72’. Ύστερα από κλέψιμο του Δόρη, ο Τσέλιος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Παναγιώτου, με τον Gomez να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι και να σημειώνει το 2-0.

Στο υπόλοιπο διάστημα η ομάδα μας κυριάρχησε απόλυτα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη, με τον Ali Baba να γράφει το τελικό 3-0 στο 87’ αξιοποιώντας την υπέροχη σέντρα του Τσέλιου από τα αριστερά με εξωτερικό φάλτσο.

Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, ο 16χρονος Τσελεμπάκης και 19χρονος Δημητριάδης είχαν την ευκαιρία να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Μιχαήλ Κακαφώνη και Νικόλαο Σάββα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Izzo (46’ Γιακουμής), Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης (85’ Τζανακάκης), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Θυμιάνης, Gomez, Τσέλιος (90’ Τσελεμπάκης), Τσιλιγγίρης, Ali Baba (90’ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (68’ Δόρης).

ΠΑΟΚ Β (Pablo Garcia): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46’ Τσαούσης), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46’ Ouedraogo), Τσοπούρογλου (59’ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73’ Σπυρίδης), Πανίδης (46’ Κούτσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια