GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκία: Τρομακτική καραμπόλα 18 οχημάτων σε τούνελ!

  Εφιάλτης και χάος… Συνολικά 18 οχήματα ενεπλάκησαν σε τρομακτική καραμπόλα σε τούνελ στην Τουρκία  με απολογισμό τουλάχιστον  30 τραυματίε...

 


Εφιάλτης και χάος… Συνολικά 18 οχήματα ενεπλάκησαν σε τρομακτική καραμπόλα σε τούνελ στην Τουρκία με απολογισμό τουλάχιστον 30 τραυματίες, 17 εκ των οποίων διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η τρομακτική καραμπόλα σημειώθηκε το Σάββατο (19/3) στο τούνελ Mount Bolu της Τουρκίας, το οποίο με μήκος 3,1 χιλιόμετρα βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Άγκυρα με την Κωνσταντινούπολη, στη βορειοδυτική Τουρκία.


Κάμερα ασφαλείας εντός της σήραγγας κατέγραψε το σκηνικό χάους που προκλήθηκε, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, όταν ένα λευκό ΙΧ εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στον πλευρικό τοίχο του τούνελ.

Το όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτο στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και οι διερχόμενοι οδηγοί προσπαθώντας να το αποφύγουν είτε χτυπούσαν επίσης στα πλευρικά τοιχώματα του τούνελ, είτε πάνω σε άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να καταγράφεται σφοδρή καραμπόλα με 18 οχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια