GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ΦΥΣΙΣ ξανά στο προσκήνιο! Ότι προλάβουν!!! Πρώτος ο Ξυνίδης κατήγγειλε την αξιοποίηση της λυματολάσπης στο Δήμο Ξάνθης, Καμαρίδης - Τσέπελης όμως την… υλοποιούν!!!

  Κι όμως… Με τίποτα ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν λέει να «ξεχάσει» το παλιό… «όραμά» του με το περιβόητο ΦΥΣΙΣ είχε γίνει η αφορμή να ιδρύσουν α...

 


Κι όμως… Με τίποτα ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν λέει να «ξεχάσει» το παλιό… «όραμά» του με το περιβόητο ΦΥΣΙΣ είχε γίνει η αφορμή να ιδρύσουν ακόμη και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη το 2000 οι Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης και  Θανάσης Ξυνίδης προκειμένου να σταματήσουν «εκείνα» τα… μεγαλεπήβολα σχέδιά του, αφού εκτός των άλλων είχε αγοράσει και δεκάδες στρέμματα με χωράφια από την τότε ΑΤΕ του Κυριάκου Κοντογιαννίδη για να τα… μοσχοπουλήσει!!!

 (σ.σ. Περίοδος Φίλιππα Αμοιρίδη…). Και παραμένουν στα αζήτητα σήμερα -όπως και τα "βοσκοτόπια" του Στάμου στην Πετρελαιοαποθηκών και θα πρέπει να...προλάβει, πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!! "Σύμμαχος" σε αυτήν την προσπάθεια; Με ποιός άλλος; 

Ο ..... Ιπποκράτης Καμαρίδης της πρώην ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που ίδρυσε παράταξη το 2014 για να "απαλλάξει" το Δήμο Ξάνθης απο τα ... "βαρίδιά" του (!) και όλοι ζούμε πλέον τα "κατορθώματά" του στη ΔΕΥΑΞ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια