GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νάουσα: Πρόστιμο 50.000 στους διοργανωτές του δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες»

Την ίδια ώρα… Διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές ...

Την ίδια ώρα… Διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές στους διοργανωτές του δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» που αναβίωσε στη Νάουσα.

Στο δρώμενο, που αναβίωσε χτες παρότι έβρεχε, συμμετείχαν δύο μπουλούκια από τον Πολιτιστικό Όμιλο «Γενίτσαροι και Μπούλες», που αποτελούνταν από τριάντα με σαράντα άτομα το καθένα. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση των πολιτών στο χώρο του δημαρχείου, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν έστω και από μακριά να συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα.

-Δηλαδή για 150-200 άτομα που παραβρέθηκαν στο έθιμο «Γενίτσαρες και Μπούλες» υποβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ από την αστυνομία…

Ενώ στη Ξάνθη για μια ακόμη φορά, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ήταν ΑΠΟΥΣΑ από παντού!!!

(σ.σ. Αλήθεια ο λαλίστατος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Θεοδωρικάκος τι λέει για όλα αυτά; Μήπως έχουμε δυο ειδών ... αστυνομίες στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Και τα κρούσματα από χθες Τρίτη 8 Μαρτίου στα 173 και πάλι στη Ξάνθη!).

Δεν υπάρχουν σχόλια