GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσκεψη της κ. Ροφαέλας στον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης είχαν την ευχάριστη επίσκεψη της Διο...


Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022
τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης είχαν την ευχάριστη επίσκεψη της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κα Έλενας Ροφαέλας.

Πραγματικά για εμάς αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή αφού για πρώτη φορά υποδεχτήκαμε στα γραφεία μας, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον τα τελευταία είκοσι πέντε (25) έτη.

Μέσα σε πνεύμα συζήτησης και αλληλοκατανόησης ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις για το πώς από κοινού θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας, ώστε να στηρίξουμε επιπλέον το Νοσοκομείο μας, κάτι που βεβαίως ούτως ή άλλως πράττουμε εδώ και σαράντα επτά (47) συναπτά έτη.

Η πανδημία και ο covid-19 μέσα στο έτος λογικά θα ξεπεραστεί και θα πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου να συνεχίζουμε να βοηθούμε και συμπαραστεκόμαστε τόσο στους συμπολίτες μας όσο και στους συνανθρώπους μας που καρτερούν με αγωνία από εμάς να αιμοδοτήσουμε ώστε να ζούνε αυτοί αξιοπρεπώς.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης στο γραφείο της διοικήτριας με τη συμμετοχή και των υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της περιφερειακής ενότητάς μας, προκειμένου να προγραμματίσουμε και καταστρώσουμε από κοινού τα σχέδιά μας για τα επόμενα έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια