GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Έρευνες στα γραφεία τεσσάρων συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, παρουσία εισαγγελέα,...


Έρευνες στα γραφεία τεσσάρων συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, παρουσία εισαγγελέα, το απόγευμα της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου.

Οι έρευνες, οι οποίες διεξάγονται πανελλαδικά ύστερα και από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν στους συνδέσμους φιλάθλων του Άρη, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των συνδέσμων δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο όμως οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις καθώς οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ λειτουργούσαν παράνομα, χωρίς άδεια.

Οι δύο που συνελήφθησαν φέρονται ως υπεύθυνοι του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ενώ στην περίπτωση του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ δεν έγινε καμία σύλληψη καθώς δεν βρέθηκε ο υπεύθυνος.

Εις βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής, σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ για τον σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ θα διενεργηθεί προανάκριση, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο υπεύθυνος λειτουργίας. Ψάχνε γύρευε δηλαδή...

(σ.σ. Αλήθεια στη Ξάνθη οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού, του ΑΡΗ, του ΠΑΟΚ, ακόμη και της Ξάνθης, έχουν άδειες; Ή δεν έχουν;).



Δεν υπάρχουν σχόλια