GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκκληση Μπάιντεν: «Οι Αμερικανοί να φύγουν τώρα από την Ουκρανία»

  Τους Αμερικανούς πολίτες βρίσκονται στην Ουκρανία κάλεσε χθες (10/2) ο Τζο Μπάιντεν να φύγουν άμεσα από τη χώρα, λόγω του ενδεχομένου να γ...

 


Τους Αμερικανούς πολίτες βρίσκονται στην Ουκρανία κάλεσε χθες (10/2) ο Τζο Μπάιντεν να φύγουν άμεσα από τη χώρα, λόγω του ενδεχομένου να γίνει ρωσική στρατιωτική εισβολή.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε πως η κατάσταση μπορεί να «γίνει παλαβή πολύ γρήγορα».

«Οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να φύγουν, πρέπει να φύγουν τώρα. Έχουμε μπροστά μας έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς του κόσμου», δήλωσε ο κ. Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, αναφερόμενος στον ρωσικό στρατό.

Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν θα ανέπτυσσε τον αμερικανικό στρατό στο πεδίο στην Ουκρανία, για να επιχειρήσει ή για να απομακρύνει Αμερικανούς, εάν γινόταν η υποτιθέμενη ρωσική εισβολή, καθώς κάτι τέτοιο «θα μπορούσε να προκαλέσει έναν παγκόσμιο πόλεμο».

«Αν οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι άρχιζαν να ρίχνουν οι μεν στους δε, θα βρισκόμασταν σε πολύ διαφορετικό κόσμο», εξήγησε ο Τζο Μπάιντεν.

«Αυτό που ελπίζω είναι πως αν […] (σ.σ. ο Βλαντίμιρ Πούτιν) κάνει τον παραλογισμό να εισβάλει, θα δείξει την ευφυΐα να μην κάνει κάτι που θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στους Αμερικανούς πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Μπάιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια