GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν ξέχασε την Τακτική Διοίκηση Σαμοθράκης ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς

  Την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού, στη Νήσο Σαμοθράκη, αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χα...

 


Την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού, στη Νήσο Σαμοθράκη, αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόθεση του υφυπουργού είναι να βρεθεί σήμερα- εκτός απροόπτου – στην ΤΔ του 41 Συντάγματος, προκειμένου να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στον Έβρο, η οποία είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς όμως, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, να μεταβεί στο ακριτικό νησί.

Τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους επιτελείς του Δ’ΣΣ, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μετέβαινε στη Σαμοθράκη, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα βρεθεί σήμερα με τους ακρίτες της Τακτικής Διοίκησης, όπου μαζί με τον Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Μέραρχο της Αλεξανδρούπολης, Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, θα επιθεωρήσουν τις μονάδες και θα συνομιλήσουν με τη Διοίκηση και τα στελέχη του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια