GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ-Πέρασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

   Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός του ΠΑΟΚ.

 


 Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με το γκολ του Σιμόες στο 83′, στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, όμως, δεν λύγισε και με γκολ των Κούρτιτς και του Μιτρίτσα στις καθυστερήσεις, όχι μόνο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά έφυγε και νικητής από το ΟΑΚΑ με 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Φυσικά, η παράδοση συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ειδικά στον θεσμό του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών στην Τούμπα είχε λήξει ισόπαλο με 0-0.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για σοκ μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

«Είναι τεράστιο το σοκ, είναι δύσκολη στιγμή. Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα, πρέπει πάντα να κερδίζει και να κατακτά τίτλους κι εμείς δεν τα καταφέραμε».

Οσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια;

Με το… στανιό και μεγάλη δυσκολία ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με 3-1 τον Παναιτωλικό στην παράταση, αφού στην πρώτη αναμέτρηση η ομάδα του Αγρινίου είχε επιβληθεί με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν από τις αρχές του αγώνα, όμως ο Παναιτωλικός ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος και χρειάστηκε ο Μασούρας στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας και στο τέλος της παράτασης για να πάρουν την πρόκριση.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 στην έδρα της, χάρη στο τέρμα του Παλάσιος (81΄), σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, ειδικά μετά από το 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια