GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παναιτωλικός: Σε δημοπρασία το πανό και οι φανέλες με το όνομα του Άλκη

  Συνεχίζονται οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες δράσης του Παναιτωλικού με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, η οποία συγκλόνισε το π...

 


Συνεχίζονται οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες δράσης του Παναιτωλικού με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η ομάδα του Αγρινίου, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει προχωρά στη δημοπρασία του πανό που απεικονίζει τον Τίτορμο να κρατά στα χέρια του τον Άλκη, όσο των φανελών με το όνομα «Άλκης» που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται μέσω του charityidols και, όπως ενημέρωσε η αγρινιώτικη ΠΑΕ, η πλατφόρμα άνοιξε και η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Το πανό – σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που προκάλεσε αίσθηση με τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το δολοφονημένο σώμα του Άλκη Καμπανού και οι φανέλες των ποδοσφαιριστών που φέρουν το όνομα ΑΛΚΗΣ οι οποίες φορέθηκαν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βγήκαν σε δημοπρασία!

Μπείτε στο https://www.charityidols.com/el/ επιλέξτε και αποκτήστε τα! Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια