GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κακοκαιρία-εξπρές έρχεται το Σαββατοκύριακο

  Νέα κακοκαιρία «εξπρές» έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου.

 


Νέα κακοκαιρία «εξπρές» έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Η νέα αυτή μίνι κακοκαιρία προβλέπεται ότι θα διαρκέσει μέχρι και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι κατά διαστήματα ισχυροί άνεμοι και τα χιόνια στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Πιο πολύ θα επηρεαστούν τα ανατολικά ηπειρωτικά, και στα Πιέρια Όρη, σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της βορειοδυτικής Στερεάς θα πέσουν και κάποια χιόνια 10 με 15 εκατοστά, μέσα στη νύχτα του Σαββάτου και στα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 12/2 αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα.


Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια