GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετά τη Λάρισα πλόκο από αγρότες με τρακτέρ στο Χαλίκι Αιτωλοακαρνανία

    Τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους ανά την Ελλάδα συνεχίζονται και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συ...

 


 Τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους ανά την Ελλάδα συνεχίζονται και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε  σε στήσιμο μπλόκου με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο Χαλίκι, πλησίον της Ιόνιας Οδού.

Η αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων από την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού,  ανακοίνωσε μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα, κάτι που όμως δε φαίνεται να βρήκε ευήκοα ώτα στο μπλόκο και της Αιτωλ/νίας.

Για όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση, ο Γιάννης Καρναβιάς, Α’ αντιπρόεδρος της ΟΑΣ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν “τσιμπάμε” τις δήθεν εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ και του αρμόδιου υπουργού, που προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα και την οργή των βιοπαλαιστών παραγωγών και κτηνοτρόφων, μοιράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε αυτό το σκοπό αποσκοπούσαν και οι απανωτές επισκέψεις του υπουργού στον νομό, μένοντας πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες μας.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν άμεσα, τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Ότι και αν έχουμε κερδίσει ως σήμερα, μόνο με μεγάλους αγώνες, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα, το έχουμε καταφέρει και έτσι θα συνεχίσουμε απέναντι σε όσους μας χαϊδεύουν την πλάτη, για να κατευνάσουν την αντίδρασή μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια