GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γιαλάογλου: Μην μαλώνετε αναμεταξύ σας, προσέχετε τι λέτε έξω και τα μαθαίνει ο ... Παπαδόπουλος!

  Δεν προσκλήθηκε καν στη συνάντηση ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας, γιατί "μιλάει" πολύ....δεν απάντησαν γραπτά στον Αντ...

 


Δεν προσκλήθηκε καν στη συνάντηση ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας, γιατί "μιλάει" πολύ....δεν απάντησαν γραπτά στον Αντιδήμαρχο Τόλη Ελευθεριάδη, τε είπε ο Πρόεδρος αν δεν θέλεις και φοβάσαι....παραιτήσου και φύγε!!

Σε ρόλο καθαρά "πυροσβέστη", βρέθηκε σήμερα στις 11 το πρωί -ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση η συζήγηση ενώ παρόντα  ήταν μόνο τα μέλη του Δ.Σ. που έχει εμπιστοσύνη ο Πρόεδρος! -  ο νομικκός της ΔΕΥΑΞ Στέργιος Γιαλάογλου.

Αποφεύγοντας ωσόσο να κρατήσει υψηλούς τόνους, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεχτικός στις εκφράσεις και στον λόγο του, 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην συγκέντρωση δεν προσκλήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας με τη γνωστή λογική  του Προέδρου οτι..."μιλάει δεξιά κι αριστερά πολύ ... ενώ εγώ τον "μάζεψα" και τον έβαλα στο  Δ.Σ. γιατί ήταν άνεργος...", ενώ αντικείμενο της συνάντησης ήταν η "τσεκουράτη" επιστολή του αντιδήμαρχου Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη που κατατέθηκε με πρωτόκολλο στη γραμματεία πριν λίγες μέρες, εκφράζοντας τις έντονες διαφωνίες του  με τόν ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ τρόπο που "διοικεί" ο Πρόεδρος που μόνος του αποφασίζει για όλα, αποδοκιμάζοντας το μπούλινγκ σε βάρος εργαζομένων λ΄[ με αποτέλεσμα να φοβούνται κι αυτοί ως μέλη για τις τυχόν ποινικές ευθύνες τους...

Ο Στέργιος Γιαλάογλου απο την πλευρά του  τους συνέστησε ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ αναμεταξύ τους και προσπάθησε να τους διαβεβαιώσει ως νομικός οτι παρά τα λάθη που έγιναν, "πιστεύει οτι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου εξ' αιτίας των πρακτικών του Προέδρου...", ενώ τους συμβούλευσε "να μην μιλάνε στον....Παπαδόπουλο και τα γράφει"!

Επισημαίνεται οτι ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης, διαμαρτύθηκε έντονα και πάλι γιατί δεν έτυχε ΓΡΑΠΤΗΣ απάντησης  στην επιστολή του, επαναλαμβάνοντας και οτι "τα περισσότερα μέλη μαθαίνουν απο τον....τύπο τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑΞ!" 

Για να πάρει την απάντηση του Προέδρου Ι. Καμαρίδη, "εγώ κάνω κουμάντο στη ΔΕΥΑΞ και αναλαμβάνω την ευθύνη....Αν δεν σου αρέσει και φοβάσαι, παραιτήσου και φύγε...Θα βάλω άλλους!"

Μετά απο τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης κατέληξε με δύο απο τους παρόντες στη συζήτηση  στην ΠΙΑΖΑ την Κεντρικής πλατείας,  ισχυριζόμενος οτι έβαλε βέτο στον Δήμαρχο Τσέπελη για "αλλαγές στο Δ.Σ. και την απομάκρυνση του Μούρκα", προκειμένου να μη διαρρέει τίποτα σε ότι αφορά την επιχείρηση...! 

Όπως άφησε μάλιστα να εννοηθεί, σύντομα υα γίνουν αυτές οι αλλαγές, γιατί "στη ΔΕΥΑΞ κάνει απόλυτο αυτός και αυτό αποτελούσε και συμφωνία με τον Δήμαρχο, όταν ανέλαβε το "τιμόνι" της επιχείρησης...!!!  

 -Το δικό μας μοναδικό σχόλιο...!; Ουδέν σχόλιο για την σημερινή συνάντηση στη ΔΕΥΑΞ..!. 


Καθότι εμείς "νομικά δεν ξέρουμε", όπως έλεγε στον Γιαλάογλου την "εποχή" που τον έβριζε σκαιόττα δεξιά-αριστερά ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, σύμφωνα όμως με το ντοκουμέντο που θα αποκαλύψουμε, θεωρούμε οτι όχι μόνο ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ με τον "εξωδικαστικό ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του συμβιβασμό με την ΔΕΥΑ Νέστου, αλλά και με δόλο και πρόθεση, προκάλεσε ΖΗΜΙΑ χιλιάδων ευρώ στην επιχείρηση, προκειμένου ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον εκ του Δήμου Νέστου Διευθυντή κύριο Λεπίδα -που ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ το Δ.Σ με την ΨΕΥΔΗ εισήγησή του!.- να ΕΥΝΝΟΗΣΟΥΝ τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου"" 

Υπενθυμίζοντας στον Νομικό σύμβουλο της εταιρείας Στέργιο Γιαλάογλου οτι απο 26/2/2020 και 5 Μαρτίου 2020 έχει κατατεθεί αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο με την υπογραφή 20 δημοτικών  συμβούλων!!!  Δύο χρόνια πριν!!! Με θέματα....ΔΕΥΑΞ, ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΜΙΣΘΕΣ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ!!

Του υπενθυμίζουμε μάλιστα και το σχετικό δημοσίευμα με τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ και των Μιχάλη Σπανίδη, Χάρη Διαφωνίδη, Τσακιρίδη!!!! : ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! 

«ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ» 20 ΓΙΑ ΔΕΥΑΞ! Εξωδικαστικός συμβιβασμός, αντιμισθίες, φάκελος Γιαλάογλου στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης! (5-3-2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια