GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, επαναλειτουργεί τον μεθοριακό σταθμό στον Άγιο Κωνσταντίνο!

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Απαραίτητο ν' ανοίξει ο δρόμος απο τον Άγιο Κωνσταντίνο, γιατί απο κει έρχονται οι περισσότεροι Βοούλγαροι στη Ξάνθη! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα καθώς μετά απο 2 χρόνια περίπου, φαίνεται πως ικανοποιείται το αίτημα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης και του Προέδρου Γιάννη Ιερόπουλου, αφού δρομολογείται απο την Περιφέρεια ΑΜΘ η επαναλειτουργεία του Μεθοριακού σταθμού Άγιος Κωνσταντίνος!!! 

Σε αυτό βέβαια συνετέλεσαν και οι πιέσεις των Βουλγάρων της περιοχής. Χαρακτηριςστικό και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέροντας τα παρακάτω.


Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με το νέο Νομάρχη του Σμόλιαν κ. Emil Humchev, το Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος της Βουλγαρίας κ. Mihal Kambarev και το Δήμαρχο Ζλάτογκραντ κ. Miroslav Giantsev, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη.

Θέματα της συνάντησης ήταν η επαναλειτουργία του μεθοριακού σταθμού διέλευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο Ξάνθης, η πορεία κατασκευής του κάθετου άξονα 70 της Εγνατίας Οδού (Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα) καθώς και η συνεργασία των όμορων περιοχών στους τομείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο "Μ" ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος τόνισε με έμφαση οτι, "είναι απαραίτητο να μη χαθεί άλλη μια τουριστική περίοδος για το Νομό Ξάνθης, απο την Μεθοριακή δίοδο του Αγίου Κωνσταντίνου έρχονται οι περισσότεροι Βούλγαροι στις παραλίες του Νομού μας. Περιμένουμε έργα κι όχι υποσχέσεις και λόγια...Ο Τουρισμός της περιοχής, δεν αντέχει άλλο...."

Δεν υπάρχουν σχόλια