GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μόνο; Πάνω από 76.000€ για τις συναυλίες του Καρναβαλιού 2022 με υπογραφή Ηλία Ασκαρίδη! Πουν να γίννταν και κανονικό καρναβάλι!

«Χρυσάφι» θα πληρώσει [και φέτος] ο μέσος Ξανθιώτης για τις τρεις συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του άτυπου Καρναβαλιού της Ξάνθη...


«Χρυσάφι» θα πληρώσει [και φέτος] ο μέσος Ξανθιώτης
για τις τρεις συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του άτυπου Καρναβαλιού της Ξάνθης, μίας και λόγω των περιορισμών που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αντίστοιχες ΘΛΕ του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα στο φετινό καρναβάλι διοργανώνοντα ιτρεις συναυλίες,  ξεκινώντας χθες  με τους Αφοί Τσαχουρίδη και ακολουθούν οι Goin Through με τους Onirama στις 4 Μαρτίου και ο Πλούταρχος στις 5 Μαρτίου.

Οι συναυλίες θα κοστίσουν κάτι παραπάνω από 76.000 ευρώ, όπως προκύπτει από τις σχετικές αποφάσεις του Κέντρου Πολιτισμού που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες που επιθυμούν να τις παρακολουθούν θα πρέπει να πληρώσουν για την προμήθεια εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 και 5 ευρώ, ανάλογα τη συναυλία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης.

Αναλυτικά τα ποσά που θα πληρώσει οι δημότες της Ξάνθης για τις συναυλίες την ώρα που οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν το δρόμο έχουν ως εξής:

  • GOIN’ THROUCH 5.899,92 ευρώ
  • ONIRAMA 11.700 ευρώ
  • ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 34.496,80 ευρώ
  • ΑΦΟΙ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ 24.180,00 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια