GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μουσουλμανικής Θρησκείας Θράκης, για την επίσκεψη Κεραμέως στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Γιώργο ...


Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022,
η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλαντζή, τον Περιφερειακό Διευθυντή της Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Κ. Μπαντίκο, την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Εύη Στυλιανίδου και άλλους τοπικούς φορείς, πραγματοποίησε περιοδεία σε σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όπου συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής, επισκέφθηκε και το 6ο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτούν μαθητές και μαθήτριες από την πλειονότητα και τη μειονότητα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που ευνοεί την πρόοδο όλων των μαθητών/μαθητριών και σέβεται την θρησκευτική ταυτότητα των μουσουλμάνων παρέχοντάς τους τη δυνατότητα διδασκαλίας του Ιερού Κορανίου. Η Υπουργός ενημερώθηκε για τα επιτεύγματα του σχολείου και συνεχάρη τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς μουσουλμανικής θρησκείας για το έργο που επιτελούν. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ο οποίος διδάσκει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, χάρισε στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ένα αντίγραφο του Ιερού Κορανίου που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες διδασκαλίας και ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων για τα αιτήματα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μουσουλμανικής Θρησκείας Θράκης.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας άκουσε με ενδιαφέρον και προβληματισμό για όλα όσα μας απασχολούν και υποσχέθηκε για την προώθησή αυτών στην κυρία Υπουργό, με προτεραιότητα στα πιο σοβαρά και αναγκαία. Τον ευχαριστούμε και αναμένουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  • Ο Πρόεδρος
  • Ραχμή Μπασιά
  • Ο Γραμματέας
  • Ισμέτ Τζελέπ



Δεν υπάρχουν σχόλια