GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κάλεσμα του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης… Εθελοντικές αιμοδοσίες την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου σε Πηγή και Νέα Καρυά του Δήμου Νέστου

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης καλεί στην 3η και 4η εξωτερική αιμοδοσία του έτους 2022, που θα πραγματοποιηθούν, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 1...


Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης καλεί στην 3η και 4η εξωτερική αιμοδοσία του έτους 2022, που θα πραγματοποιηθούν, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 16:00μμ έως και τις 20:30μμ στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου, στο δημοτικό διαμέρισμα των Πηγών του Δήμου Νέστου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγών Νέστου και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:00πμ έως και τις 15:00μμ στο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Καρυάς του Δήμου Νέστου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέα Καρυάς “Πινελιές Ζωής”, στην αίθουσα του Συλλόγου.

  • Τις αιμοδοσίες θα υποστηρίξει η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.
  • “Σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση.
  • Είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι δεν έχει σημασία.

  Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας και ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε εμείς οι υγιείς για όσους υποφέρουν και μας χρειάζονται”, σημειώνει ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης “Η Αγάπη”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια