GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαριά ήττα (0-3) από την Αταλάντα και «αντίο Ευρώπη» για τον Ολυμπιακό

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε… Έκανε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αταλάντα, ωστόσο, οι Ιταλοί απέδειξαν την ανωτερότητά τους και ...


Ήθελε αλλά δεν μπορούσε… Έκανε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αταλάντα, ωστόσο, οι Ιταλοί απέδειξαν την ανωτερότητά τους και με το εμφατικό 3-0 πήραν τη νίκη-πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Ιταλούς απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 πριν μια εβδομάδα στο Μπέργκαμο.

Όσο για το αποψινό (24/2) ματς;

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 40’, σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης. Ο Μέλε εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Λαλά και άνοιξε το σκορ για τους Μπεργκαμάσκι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και είχε δύο καλές στιγμές στο 51’ με τον Τικίνιο και τον Μασούρα στο 65’.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» το πέτυχαν οι Ιταλοί στο 67’ με τον Μαλινόφσκι, ο οποίος με άπιαστο σουτ νίκησε τον Βατσλίκ και έκανε το 0-2 «κλειδώνοντας» σε εκείνο το σημείο την πρόκριση για τους Ιταλούς.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Μαλινόφσκι δύο λεπτά αργότερα βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα της νίκης-πρόκρισης για την Αταλάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (46’ Μασούρας), Λαλά (68’ Ελ Αραμπί), Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Εμβιλά (68’ Βρουσάι), Ρέαμπτσουκ, Ονιεκούρου (60’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (74’ Φαντιγκά).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (90’ Τσιταντίνι), Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Μέλε (84’ Πετσέλα), Μαλινόφσκι, Πεσίνα (57′ Κουπμάινερς), Πάσαλιτς (57’ Μπογκά).



Δεν υπάρχουν σχόλια