GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Kαλούνται τη Δευτέρα 31/1 τα μέλη του ΣΔΑΝ να εγκρίνουν 73.898 ευρώ για τον Χαραλαμπίδη, ενώ ο Επίτροπος είπε ΟΧΙ !

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ... ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΔΑΝ του....ΤΣΕΠΕΛΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΕΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ 8/2021 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙ...

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ... ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΔΑΝ του....ΤΣΕΠΕΛΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΕΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ 8/2021 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ! ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ!

*Για παράνομο πλουτισμό και δυστροπία κατηγορεί τον ΣΔΑΝ του....Τσέπελη στην αγωγή που κατέθεσε στις 17/12/2021 ο Χαραλαμπίδης!!! Σε συνεννόηση όμως...μαζί του! 
 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΔΑΝ!

*Στον ΣΔΑΝ ο Τσέπελης, απειλούσε και φώναζε τους υπαλλήλους, γιατί δεν...κατέθεσαν τα παραστατικά!! Δεν δόθηκε καν στα μέλη η με αριθμό 8/2021 απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου που υπέγραψε ο νέος Επίτροπος κι όχι ο Πετεινίδης!

Απίστευτες αλλά και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Δ.Σ. του ΣΔΑΝ όπου φοβούμενα μη μπλέξουν, αρκετά μέλη και πάνε φυλακή ή δεν συμμετέχουν καν στις συνεδριάσεις (π.χ Καλογερής, Γ Τσιτιρίδης κλπ)  ή δεν ψηφίζουνε φοβούμενα και πάλι μη πάνε...φυλακή κι αυτοί, όπως συνέβη στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής μετά την μεσοβέζικη εισήγηση του Νομικού του ΣΔΑΝ Μιχάλη Μηλαράκη που ναι μεν κάνει εισήγηση υπέρ του εξωδικαστικού συμβιβασμό  –προφανώς με παρότρυνση του Τσέπελη και του Προέδρουν , πλην όμως στο τέλος της εισήγησής του, «προειδοποιεί» και  τα μέλη ότι και να ΜΗ...ψηφίσουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. αφού ηυ ενάγουσα εταιρεία κατηγορεί το Δ.Σ. για...ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ!

Τα λεφτά ωστόσο είναι πολλά!! Το ποσόν δηλαδή των 73.898 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο!!! Η δε ενάγουσα εταιρεία προσκόμισε μόνο...τιμολόγια!!! 

Η δε αναβληθείσα συνεδρίαση της Παρασκευής θα γίνει την Δευτέρα 31/1/2022  και ο Τσέπελης "παρακαλάει" Χαριτωνίδου και Γιάννη Ζερενίδη να...ψηφίσουν!!! Καθώς ο Γιουβατζίκ του Δήμου Τοπείρου, λέει ΝΑΙ σε όλα!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΔΑΝ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το επιλήψιμο της ιστορίας;

Τα μέλη του ΣΔΑΝ καλούνται να ψηφίσουν σήμερα το ποσόν των 73.898 ευρώ που ζητάει ο Χαραλαμπίδης για πετρέλαια κατά το χρονικό διάστημα από 30 Απριλίου 2021 έως και τον Δεκέμβριο 2021, ωστόσο δεν έχουν ενημερωθεί από τον νομικό και δεν έχουν στα χέρια το9υς, τι επακριβώς αναφέρει η με αριθμό 8/2021 ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελεγκτικού συνεδρίου Ξάνθης την οποία υπογράφει ο νέος Επίτροπος Ξάνθης και όχι ο Τριαντάφυλλος Πετεινίδης!!

Και για οποία όφειλε ωστόσο να ενημερώσει τα μέλη ο Πρόεδρος του ΣΔΑΝ Στέλιος Γουναρίδης στην (με  τηλεδιάσκεψη ....) συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής αλλά  και ο εισηγητής και νομικός του ΣΔΑΝ  Μιχάλης Μηλάρκης !!! 

Που ωστόσο εισηγείται υπέρ του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη λογική οτι δεν...θα χρεωθούν τα δικαστικά (!) -κάτι παρόμοιο με την οικονομική επιτροπή Δήμου Ξάνθης επί Δημαρχόπουλου που δεν στράφηκε εναντίον του Τσέπελη ως όφειλε  η υπηρεσία- ωστόσο ενημερώνει και τα μέλη οτι...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν δεν ψηφίσουν υπέρ της ενάγουσας εταιρείας Χαραλαμπίδη!!

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή όταν ο Δήμαρχος Τσέπελης και πρώην Πρόεδρος του ΣΔΑΝ πληροφορήθηκε το ότι «δεν ψήφισαν το συγκεκριμένο θέμα οι Ζερενίδη Γιάννης, Φανουράκης και Χαριτωνίδου Ειρήνη που συμμετείχε στη συνεδρίαση μετά από «πίεση» του ο Τσέπελη ενώ ο Καλογερής είπε οχι, μετέβη ο ίδιος στον Σύνδεσμο και άρχισε να...φωνάζει τους υπαλλήλους, ζητώντας τους να δώσουν αναλυτικά όλα τα....παραστατικά (!) στο Δ.Σ. σε μια προσπάθειά του να «πείσει» τους Γ. Ζερενίδη και Χαριτωνίδου να ψηφίσουν την εισήγηση!

Αφού ο Φανουράκης τι θα κάνει; Στο τέλος θα ψηφίσει...!

Σημειώνεται οτι η ενάγουσα εταιρεία Νικόλαος   Χαραλαμπίδης και Σια, εμφανίζει μόνο τιμολόγια για πετρέλαια!!! Ωστ'όσο δεν εμφανίζονται αναλυτικά ποια οχήματα , ο αριθμός οχημάτων,  οι ημερομηνίες (σ.σ. Ένα φορτηγό που δεν πορεί ναγ γεμίζει πετρέλαια κάθε μέρα!...), η ροή των καυσίων,  οι αριθμοί των οχημάτων με τις αντίστοιχες ημερομηνίες που έβαζαν τα πετρέλαια  τα οχήματα κλπ

(σ.σ. Σημειώνεται ότι τις συγκεκριμένες υποθέσεις καυσίμων (δια)χειρίζεται στο Δήμο Ξάνθης με απόφαση Τσέπελη (σ.σ. Ένα ποσόν περίπου 1.000.000 ευρώ!!),  ο Δήμος Ξυνίδης, σύζυγος της υπαλλήλου Περίτας Κοκκίνου τον οποίο επί Δημαρχόπουλου είχε ...«σώσει» κυριολεκτικά ο πρώην αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος διότι υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του και ήρθε με «μεταγραφή» από τον ΣΔΑΝ στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ξάνθης!  Δηλαδή αυτός γνωρίζει και «καλύπτει» και τα καύσιμα του τζιπ του Δήμου Ξάνθης που έχει μετατρέψει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ο Δήμαρχος Τσέπελης!!!)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΨΗ. ΓΙΑ ... ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΔΑΝ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ (2020-2021) Η Ο.Ε ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ 


Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του "Μ", την συγκεκριμένη μέθοδο σε προμηθευτές του ΣΔΑΝ όταν δεν μπορούσαν λόγω ελεγκτικού συνεδρίου κλπ να πάρουν τα χρήματά τους, χρησιμοποιούσε και ο πρώην Πρόεδρος του ΣΔΑΝ Στέλιος Χατζηευγγέλου καλώντας τους να καταθέσουν...αγωγές σε βάρος του Συνδέσμου , αλλά και ο σημερινός Δήμαρχος Τσέπελης  την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ αλλά και ως αντιδήμαρχος Ξάνθης, όταν έδινε...»απευθείας» αναθέσεις και εργολαβίες....ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ (!), εν γνώσει του ότι με τον τρόπο αυτό παραμούσε!!!

Μάλιστα υπάρχει και (κατα)δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία όφειλε ο Δήμος να στραφεί κατά του Δήμαρχου Τσέπελη (σ.σ. Το είχε ζητήσει επί Δημαρχόπουλου στην Οικονομική επιτροπή  μόνο ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Φαονουράκη Καρά Αχμέτ αν και ψήφρισε...), αλλά ο Δήμος Ξάνθης με εντολές Δημαρχόπουλου, ουδέποτε στράφηκε εναντίον του! 

(σ.σ. Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι στα χέρια μας και την έχουμε επικαλεστεί πολλές φορές, γιατί την υπογράφει ένας εξαίρετος πρώην Πρωτοδίκης Ξάνθης....)

Στην ΑΓΩΓΗ που κατέθεσε κατά του ΣΔΑΝ στις 17/12/2021 

(σ.σ. Επί Προεδρίας Τσέπελη δηλαδή!!!)η η εταιρεία Χαραλαμπίδης Νίκος και Σία με τον δικηγόρο τους κατηγορούν τον Σύνδεσμο για ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ και ζητούν να πληρωθούν τα τιμολόγιά της με βάση την σύμβαση που έχουν υπογράψει μαζί του το 2020!!! Ο πατήρ Χαραλαμπίδης ήταν απο τους φανατικούς υποστηριχτές του Τσέπελη...και κάποια στιγμή συζητούσαν και το να συνεταιριστούν!!!)

Σας έδωσα καύσιμα και ζητώ να πληρωθώ, άλλως σας πάτε ....κατηγορούμενοι για....ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ λέει η ενάγουσα εταιρεία στην αγωγή της!!!

Ενώ αυτή κατατέθηκε σε ... συνεννόηση με τον Τσέπελη που ωστόσο, δεν την πέρασε από το Δ.Σ. ο ίδιος ως Πρόεδρος, αλλά την ...έκανε «μπαλάκι» στον νέο Πρόεδρο Στέλιο Γουναρίδη, «πείθοντας» παράλληλα και τον αντιπρόεδρο κ.Γιουβατσίκ, στενό συνεργάτη του δικηγόρου και Προέδρου του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Χαραλαμπίδη- προκειμένου να  την....περάσει, διότι όλα έγιναν...νόμιμα! Μάλιστα ο Γιουβατζίκ είναι και αυτός που είχε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ τον διορισμό γενικού γραμματέα στον ΣΔΑΝ Ξάνθης, ενώ γνώριζε οτι "δεν σηκώνουν τα οικονομικά του συνδέσμου και δεν ρώτησε ούτε καν τον Δήμαρχο Τοπείρου γι' αυτό!_

Το ερώτημα επίσης που προκύπτει:

Πότε εξεδόθη η ΑΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση 8/2021 του Ελεγκτικού συνεδρίου Ξάνθης που απέρριψε το τιμολόγιο του Χαραλαμπίδη, ο οποίος φαίνεται ωστόσο να δίνει...πετρέλαιο στα οχήματα, μέχρι 31/12/2021!!! Ενώ κατέθεσε αγωγή στις...17/12/2021 (!) κατά του ΣΔΑΝ για...πλουτισμό!!!;;; 

Πολύ "μπερδεμένα"τα πράγματα...

Στην εισήγησή του ο δικηγόρος του ΣΔΑΝ Μιχάλης Μιλαράκης και στο «δια ταύτα» όπως λέει και ο λαός.,  αναφέρει μεταξύ άλλων

«Εισηγούμαι

Ζητώ εξουσιοδότηση να παραστεί στη συζήτηση της αγωγής, ωστόσο  εφόσον γίνει η αποδοχή από το Σύνδεσμο της από 17/12/2021 αγωγής 73.898 ευρώ και συμφωνεί αυτό στην αποπληρωμή του ποσού των 73.898 ευρώ, δεν θα υποχρεωθεί να πληρώσει τα...δικαστικά έξοδα!!!

Ωστόσο καταλήγοντας στην εισήγησή του ο νομικός του ΣΔΑΝ Μιχάλης Μηλαράκης, τονίζει χαρακτηριστικά καλύπτοντας τα μέλη που ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ:

«Η παρούσα εισήγησή μου ΔΕΝ δεσμεύει κανένα μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου σε περίπτωση κατά την οποία έχει διαφορετική άποψη όσο αφορά την συνομολόγηση του περιεχομένου της αγωγής Ο.Ε Χαραλαμπίδης Νικόλαος και Σία  κλπ!!!!!»!

Ωσάν δηλαδή να τους προειδοποιεί τι συνέπειες μπορεί να έχουν σε περίπτωση που παρά την ΑΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου .... πληρώσουν το τιμολόγιο!!! 

 (σ.σ. Κι ένα αδιάκριτο ερώτημα στον πατέρα Χαραλαμπίδη... Τα φορτηγά των επιχειρήσεων του Δήμαρχου Τσέπελη, που βάζουν πετρέλαια; )
















Δεν υπάρχουν σχόλια