GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θόδωρος Μαρκόπουλος: Μας ανησυχεί η έλλειψη έργου από την διοίκηση της ΠΑΜΘ ... ο μισθός αγιάζει τα πάντα!

«Δυστυχώς η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν έχει να παρουσιάσει κανένα σημαντικό έργο στα δύο και πλέον έτη π...

«Δυστυχώς η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν έχει να παρουσιάσει κανένα σημαντικό έργο στα δύο και πλέον έτη που συμπληρώνει από την ανάληψη των καθηκόντων της».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της τοποθέτησης σε θέση αντιπεριφερειαρχών πρώην στελεχών της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη.

«Η απραξία και η έλλειψη έργου εκ μέρους της διοίκησης της Περιφέρειας είναι αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο…»

«Ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, δεν έχει ολοκληρωθεί, ούτε έχει εγκαινιαστεί κανένα έργο, πέρα από τις αυτονόητες παρεμβάσεις που αφορούν συντηρήσεις, που ούτως ή άλλως νομοτελειακά πραγματοποιούνται είτε από την Περιφέρεια, είτε παλιότερα από τους νομάρχες, αλλά και με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Αυτό είναι εκείνο το οποίο μας ανησυχεί περισσότερο. Δηλαδή η απραξία και η έλλειψη έργου εκ μέρους της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Έστω και σε αυτό το δεύτερο μισό της θητείας της διοίκησής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εύχομαι να γίνει κάτι και να υπάρξει κάποιο έργο προς όφελος της περιοχής μας…»

«Μαζί με την ευχή για καλή χρονιά, θέλω να ευχηθώ, παρά το γεγονός ότι η αντιπολίτευση έχει ως θεσμικό της ρόλο να ασκεί κριτική, έστω και σε αυτό το δεύτερο μισό της θητείας της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να γίνει κάτι και να υπάρξει έστω κάποιο έργο προς όφελος της περιοχής μας», συμπλήρωσε στα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο Θόδωρος ο κ. Μαρκόπουλος, ενώ παράλληλα, υπογράμμισε ότι «οι εκλογές πάντα δίνουν τη λύση που πρέπει στον σωστό χρόνο».

«Ο μισθός αγιάζει τα πάντα. Νομίζω ότι απλά εξαργυρώνουν προς όφελός τους την ψήφο των πολιτών…»

Κληθείς να σχολιάσει τους αποχωρήσαντες από την «Περιφερειακή Σύνθεση» νέους αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως αυτοί ορίστηκαν πρόσφατα από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ανέφερε δηκτικά: «Υπάρχει μια έκφραση που λέει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εδώ παραφράζεται με το… ο μισθός αγιάζει τα πάντα. Νομίζω ότι απλά εξαργυρώνουν προς όφελός τους την ψήφο των πολιτών».

Πηγή: KavalaWebNews

Δεν υπάρχουν σχόλια