GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


παραΠΟΛΙΤΙΚΑ. Ο Μέτιος, οι...συνταγές του Κώστα Κουρτίδη και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ απο τη φιέστα του νέου Αντιπεριφερειάρχη!

*Η αλήθεια είναι οτι με την εξουσία δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Καθότι η υποχρέωση ενός μαχόμενου δημοσιιογράφου είναι να την ελέγχει και οχι ...



*Η αλήθεια είναι οτι με την εξουσία δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Καθότι η υποχρέωση ενός μαχόμενου δημοσιιογράφου είναι να την ελέγχει και οχι να την...ωραιοποιεί και να την λιβανίζει..! Αυτό αποτελεί ωστόσο μια υποκειμενική άποψη...

Τουτέστιν η "φτηνο-φιέστα" που έστησε ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης και fb Κώστας Κουρτίδης, ήμουν εκ των προτέρων σίγουρος πως θα εξελιχθεί! Και μάλιστα εν μέσω πανδημίας και φουλ κρουσμάτων στη Ξάνθη με τα περιβόητα ...αυστηρά πρωτόκολλα να πηγαίνουν και πάλι...περίπατο!

Και μάλιστα πριν αλέκτωρ λαλήσει...Σε 2-3 μήνες να δείτε τι θα γίνει!

*Όπως φυσικά και δεν με "ενόχλησε" καθόλου γιατί ο Κώστας Κουρτίδης δεν προσκάλεσε στη "φιέστα" του  το Επιμελητήριιο Ξάνθης και τον Πρόεδρό του Στέλιο Μωραίτη, νομίζοντας προφανώς  οτι με τον τρόπο αυτό θα γίνει...αρεστός στον Χρήστο Μέτιο, όπως και το γιατί δεν "προσκάλεσε" εκτός απο τον ΙΡΦΆΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ και τον...ανεξάρτητο πλέον Περιφερεικαό σύμβουλο Ξάνθης ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ προφανώς γιατί θα έχει βλέψεις και για το φηφοδέλτιο της Ν.Δ. (σωθήκαμε...)!

 Δικό του θέμα να ξεκινήσει τη θητεία του με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, με μια διαφορά!! 

Αυτή του την επιλογή ωτόσο θα την πληρώσει και ο ... "ηγέτης" του Χρήστος Μέτιος, διότι το σκηνικό των Περιφεριακών εκλογών 2023, θα είναι τελείως διαφορετικό απο αυτό του 2019. Κι αν κατάλαβα καλά απο κάποιες κουβέντες που έκανα κάποια στιγμή μαζί του, ο Περιφεριάρχης μάλλον άλλου είδους πολιτική πίστευε οτι θα ασκήσει ο νέος αντιπεριφερειάρχης του και να μην έχει τις εμμονές του πρώην του...

*Αυτό που ωστόσο ξεκαθαρίζω είναι ένα.  Ήταν συνειδητή επιλογή -για τον ΜΑΧΗΤΗ και το NEXT tv- η δική μας απουσία!

Καθότι.... Με έναν αντιπεριφερειάρχη που ξεκινάει την ... "καριέρα" του με ... τσίπουρα, "διαπλοκές", αποκλεισμούς  και προγραμματικές δηλώσεις οτι...με διαδικτυακή εκδήλωση θα καθιερώσει το...τοπικό πιάτο (!) ενώ ο ... κόσμος καίγετα, κουβαλώντας εμμονές γιατί δεν του ... παρέδωσε την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης ο πρώην Νίκος Ευφραιμίδης.... και καμαρώνει ανάμεσα στον Τσέπελη και τον....Θωμά Μίχογλου τον οποίο ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕ οσο κανείς άλλος ως δικηγόρος του Κηλικιώτη, ειλικρινά τι δουλειά μπορούμε να έχουμε εμείς;;; 

(σ.σ. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε οτι τις γραπτές και απειλητικές δηλώσεις του Κηλικιώτη στον "Μ" ο εν λόγω κύριος της συνέταξε όπως και την επιστολή του Ηλία Ασκαρίδη...) 

*Το τραγικό και θλιβερό; Οτι πριν αλέκτωρ λαλήσει κι αφού μέσα λίγη ώρα που "τελείωσαν" οι ...  παράτες του νέου Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης, ο Κώστας Κουρτίδης δεν αντιλήφθηκε οτι ξεκίνησε ήδη και  η...απομυθοποίηση!  

Ιδού λοιπόν οι "εξαγγελίες του" ήταν κυριολεκτικά για...κλάματα! Ούτε καν...έκθεση ιδεών! Το απόλυτο τίποτα δηλαδή...

Για τους Ξανθιώτες λοιπόν ν δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί  για τους στόχους του....οραματιστή νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης που είναι Νομικός κι οχι...απόφοιτος δημοτικού! 

Διαβάστε του στόχους του...

    «Καταγραφή  κτιρίων (καπναποθηκών και άλλων κτιρίων  με στόχο την  αποκατάσταση και αξιοποίηση τους) (σ.σ. Πάλι καλά που δεν ανακοίνωσε το Μουσείο Καπνού που είχε ...ανακοινώσει πριν 20 χρόνια ο Αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης ως Νομάρχης Ξάνθης, ενώ στην Καβάλα ήδη λειτουργεί εδώ και χρόνια...)

    Συνεργασία με όλους τους συλλόγους, τόσο  τους επιστημονικούς  όσο και τους επαγγελματικούς , με στόχο μία αγαστή συνεργασία και αλληλοβοήθεια.... (σ.σ. Ψάχνε γύρευε..)

    Άμεση διενέργεια αναδασμών (σ.σ. Ιδού η Ρόδος, σε περιμένουν πως και πως και εικά στους οικισμούς του Δήμου Τοπείρου, αφού τα ίδια έλεγε προεκλογικά και ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και θα έλυνε σε λίγους μήνες...)

    Δρομολόγηση δράσεων πολιτιστικού ενδιαφέροντος στο Χατζηδάκειο (σ.σ. Απλά μειδιώ...ενθυμούμενος τις δηλώσεις του...Ζαγναφέρη! Αλλά και το ότι, ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που είχε οραματιστεί για το Χατζιδάκειο ο Αείμνηστος Αμοιρίδης, δεν ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!! ) 


    Τουρισμός και γαστρονομία  ( Δρομολόγηση υλοποίησης ημερίδα για τον τουρισμό όπου σεφ θα δημιουργήσουν τοπικές συνταγές και οι Ξανθιώτες θα ψηφίσουν διαδικτυακά και θα επιλέξουν το τοπικό πιάτο που προτιμούν)» (σ.σ. Αυτό μάλιστα...!!! Είναι εξαγγελία.. Εγώ ψήφισα ήδη Κώστα..Πάμε σαμπάνια...συγνώμη, πάμε πιάτο...ΤΩΡΑ!)

*Τουτέστιν ακόμη δεν "ξεκίνησε.." ο νέος Αντιπεριφερειάχης Ξάνθης Ξάνθης και απολαύσατε φαντάζομαι  τις πρώτες ¨εξαγγελίες" του  που δεν περιλαμβάνουν -ευτυχώς!!!-  κάποια.,..μαμούθ αυτοκινητοβιομηανία με κάποιον Αιγύπτιο επενδυτή, παρά...μόνο εγκώμια και ΜΠΡΑΒΟ για όλους!!! 

Και πρωτίστως βέβαια για την...σύζυγο του ειδικού συμβούλου του Μέτιου Αντώνη Πασχάλη -τελικά Κώστ πως πληρώνεται ο κύριο;;, -που εντελώς παράτυπα και αντιδεοντολογικά -παρά το ΟΧΙ του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου-,  αποσπάστηκε στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, για να μην...ταλαιπωρείται πηγαινο-ερχόμενη στο Εύλαλο! 

Με ... ακροατήριο  στην συνέντευξη τύπου μάλιστα και εμετικό λιβανιστήρι-ανταπόκριση στα ΜΜΕ στη συνέχεια απο ποιόν; 

-Τον ... Γκαγκαλίδη! Σχολιογράφο του fb και ..."ταμία" του Κολυμβητικού συλλόγου Ποσειδώνας που κατέβηκε υποψήφιος με τον Σάββα Μελισσόπουλο, δεν εκλέχτηκε και...ανεξαρτητοποιήθηκε για να πάει με τον .... Τσέπελη!!!

Και είχε καταγγελθεί οτι αν και δημόσιος υπάλληλος, πληρώνονταν απο τους γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στον Ποσειδώνα επί Προεδρίας ....Τάσου Θεοδωρίδη!!!  

*Και κατά τα λοιπά και συνοπτικά....Μάλλον "ξαναμπλέξαμε" για τα καλά!! 

-Και να δείτε οτι στο τέλος.....ούτε το "πιάτο"που μας ετοιμάζει ...διαδικτυακά θα απολαύσω, καθότι κάνω διατροφή...Πάλι την "πάτησα¨δηλαδή...

 *Και του χρόνου Κώστα...αν σε κρατήσει Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Μέτιος και για το 2023! Διότι αν δει οτι "χάνει" και δεν "κερδίζει" με την επιλογή σου....ξέρεις καλύτερα απο μένα τι θα επακολουθήσει! Ήδη άλλωστε με τα όσα δηλώνεις κάθε μέρα ΚΑΤΑ του πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης...Ε, μάλλον τον Νίκο Ευφραιμίδη δεν τον έχει πλέον τόσο σίγουρο...

(σ.σ. Και μια ΤΑΠΕΙΝΗ υπενθύμιση στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, Εδώ και ένα ΧΡΟΝΟ και συγκεκριμένα απο τον Φλεβάρη 2021, θα ξέρεις φαντάζομαι οτι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ξάνθης και πεθαίνει κόσμος....Ξεκίνα λοιπόν απο δω.....Το ΠΙΑΤΟ ας περιμένει!)

Δεν υπάρχουν σχόλια