GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αφέθηκε ελεύθερος ο Κάρτης, 2η αγωγή σε βάρος του για απειλές-, συκοφαντίες, μπούλινγκ! Τι του "εσερνε" ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ στο fb!

    Τι έσερνε στον διευθυντή οικονομικών Π. Κάρτη (στο fb) ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ για την αγορά μια...πολυθρόνας και μιας ...τηλεόρασης επ...

 

 Τι έσερνε στον διευθυντή οικονομικών Π. Κάρτη (στο fb) ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ για την αγορά μια...πολυθρόνας και μιας ...τηλεόρασης επί Σδρέβανου!!! Τι κάνει τώρα...

46.930 ΕΥΡΩ με απευθείας αναθέσεις Ι. Καμαρίδη και εισηγήσεις των διευθυντών του, για την κατασκευή ιστοσελίδας και προμήθεια νέου τηλεφωνικού δέντρου!! Εν καιρώ πανδημίας!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αφέθηκε τελικά με εντολή του Εισαγγελέα Ξάνθης που όρισε τακτική δικάσιμο για το (συνεχιζόμενο) νέο μπούλινγκ σε βάρος σε βάρος του προϊσταμένου εξυπηρέτησης πολιτών της ΔΕΥΑΞ Νίκου Τσιμπιρή απο τον Οικονομικό Διευθυντή της επιχείρησης Παναγιώτη Κάρτη.

Και είχε ως αποτέλεμα μετά τις απειλές του σε βάρος του υπαλλήλου,  να του προκαλέσει λιποθυμία και να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο! (Σ.Σ Αληθεύει κ.Κάρτη οτι την ώρα που μεταφέρονταν ο εργαζόμενος στο Νοσοκομείο εσύ γελούσες;) 

 Ωστόσο κατατίθεται νέα αγωγή σε βάρος του (σ.σ. Η δεύτερη) με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις των γιατρών αλλά και την μαρτυρία υπαλλήλου που ήταν παρούσα στο επεισόδιο και όχι τις ιατρικές εξετάσεις του.

Όπως είναι γνωστό, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι ο Κάρτης Παναγιώτης (σ.σ. Με εντολές του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη;) επιτέθηκε λεκτικά, απειλώντας δημόσια τον  υπάλληλο Τσιμπιρή Νίκο και συκοφαντώντας οτι .. «δήθεν» προκάλεσε ζημιά στην επιχείρηση 18.000 €!!!

Αυτός ο εκφοβισμός και το τρομερό μπούλινγκ που προκάλεσε στον υπάλληλο ο Κάρτης, είχε ως αποτέλεσμα να πάθει λιποθυμικό σοκ ο Νίκος Τσιμπιρής και να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!! Μ

(σ.σ. Δεν θα αναφερθούμε καθόλου στις διαγνώσεις των γιατρών τόσο του νοσοκομείου όσο και ιδιωτών για την υγεία του εργαζόμενου....).

Ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος μάλιστα μετά το δεύτερο μπούλινγκ σε βάρος εργαζόμενου στη ΔΕΥΑΞ, ζήτησε χθες μέσα απο την εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" του Next tv μετά τις κακοήθειες σε βάρος τουι υπαλλήλου απο τον Πρόεδρο της επιχείρησης και γιατρό Ιπποκράτη Καμααρίδη, να τον...εξετάσει ο ίδιος τον εργαζόμενο Νίκο Τσιμπιρή, αφού "αμφισβητεί" την διάγνωση των γιατρών του Νοσοκομείου και όχι μόνο...! 

Κι έπεται φυσικά και συνέχεια....διότι το θέμα της ΔΕΥΑΞ παραμένει "ανοιχτό" σε πολλά θέματα και επί 2.5 χρόνια αρνούνται να το φέρουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης Δήμαρχος Τσέπελης και Γιάννης Μπούτος (Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου)  

Αίσθηση προκάλεσε πάντως και η αποκάλυψη του Πάνου Παπαδόπουλου οτι "όταν ο Μούρκας ψήφισε ΛΕΥΚΟ αε απευθειας ανάθεση του Προέδρου Ι. Καμαρίδη, δέχτηκε επίσης τρομερό μπούλινγκ με τον τελευταίο να τον χαρακτηρίζει και σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης  και μέλος του Δ.Σ..... "αχάριστο"διότι τον... "περιμάζεψε και τον έκανε αντιπρόεδρο στη ΔΕΥΑΞ γιατί ήταν....άνεργος δίνοντάς του αντιμισθία 1.710 ευρώ!!! Επειδή ψήφισε...λευκό σε μια απόφασή του!!!) 

Υπενθυμίζουμε οτι ο νυν Πρόεδος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης είχε καταγγείλει τον νυν Οικονομικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Παναγιώτη Κάρτη επί θητείας Μαρίνου Σδρέβανου και για την αγορά μιας....τηλεόρασης πλην της γνωστής πολυθρόνας του! 

Διαβάστε αυτούσιο τλενα ακόμη  σχόλιό του στο fb κατά του Παναγιώτη Κάρτη!!! 

Ιπποκράτης Καμαρίδης: Το χρήμα ρέει όπως το νερό στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξ
“Τηλεόραση 50 inch αγόρασαν στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης μετά από την πανάκριβη, θυμόσαστε, «Ανατομική» καρέκλα (700 ευρώ).
Τι θα την κάνουν; Mπορεί να οργανώνουν παρέες για την παρακολούθηση του Champions Leauge.
Δεν έφτανε μόνο η τηλεόραση όμως και προμηθεύθηκαν και MONITOR λέει 1200 Ευρώ.
Το χρήμα ρέει όπως το νερό στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης

46.930 ΕΥΡΩ με απευθείας αναθέσεις Ι. Καμαρίδη και εισηγήσεις των διευθυντών του, για την κατασκευή ιστοσελίδας και προμήθεια νέου τηλεφωνικού δέντρου!! Εν καιρώ πανδημίας!

 
Τέλος επισήμαινουμε οτι ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά ...22.630 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ έδωσε η ΔΕΥΑΞ για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας στην εταιρεία, με εισήγηση του Γεν. Διευθυντή της εταιρίας Δημήτρη Λεπίδα και υπογραφή του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη λαμβάνοντας υπόψη την... προσφορά συγκεκριμένης εταιρείας που πήρε κι άλλη παρόμοια δουλειά για την προμήθεια νέου τηλεφωνικού κέντρου!!!! Ύψους μόνο... 19.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ, δηλαδή 24.304 ευρώ! Σύνολο δηλαδή των δυο απευθείας αναθέσεων 46.934 περίπου ευρώ!!!


Οι γνωρίζοντες λοιπόν προμηθευτές, αντιλαμβάνονται και μόνο με τα παραπάνω ποσά, για το "πάρτι" που γίνονταν και γίνεται -επί πανδημίας!!!- στη ΔΕΥΑΞ!!! 

Όπου για όλα αποφασίζει .... ΕΝΑΣ και οι άλλοι απλά ψηφίζουν! Κι όποιος "δικός" τους τολμήσει και ψηφίσει ...λευκό όπως ο Μούρκας, τι "μπούλινγκ" δέχονται στη συνέχεια!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια