GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνέντευξη Γ. Γεωργίου στο NEXT tv: Όσο και να παλέψεις, οι ταγοί της πόλης δεν σε λαμβάνουν υπόψη! Τι είπε για κλινική covid

  *Τι απάντησε    ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του  Next   tv ,    για τον «ντόρο» των ...

 

*Τι απάντησε  ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv,  για τον «ντόρο» των θανάτων των ... επωνύμων και το φάουλ της ανακοίνωσής τους.

*Για κλινική covid-19 και μεταφορά ασθενών στο Νοσοκομείο Καβάλας:   Κάνουμε μια ανασυγκρότηση για το Νοσοκομείοο Ξάνθης!

*«Εμείς γνωρίσαμε την εξουσία γιατί η εξουσία ΔΕΝ έχει πρόσωπο. Η εξουσία είναι εξουσία είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!»

«Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Οι  ταγοί της πόλης, δεν σε λαμβάνουν υπόψη!», είπε με πίκρα στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜ Η του Next tv μιλώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών ΕΣΥ Ξάνθης  Γιώργος  Γεωργίου.

Επιβεβαιώνοντας ωστόσο την μεταφορά ασθενών στην κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Ξάνθης με τη φράση, «κάνουμε μια ανασυγκρότηση για το Νοσοκομείο...» και συμφωνώντας μάλιστα (!) με την συγκεκριμένη πρακτική μεταφοράς των ασθενών στις κλινικές covid-19 της Καβάλας, τονίζοντας επί λέξει:

«Από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα και θα παίρνονται περιστατικά και εκεί πέρα (σ.σ. Νοσοκομείο Καβάλας...), έχουν και Πνευμονολογικές Κλινικές κι έχουν και περισσότερους Παθολόγους γιατί να μην πάνε;

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Γιώργος Γεωργίου μιλάει επίσης για τα δυο μεγάλα κόμματα τονίζοντας με νόημα, «Εμείς γνωρίσαμε την εξουσία γιατί η εξουσία ΔΕΝ έχει πρόσωπο. Η εξουσία είναι εξουσία είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!», ενώ για το θέμα της κλινικής covid-19 και τους ασθενείς που θα μεταφέρονται στα Νοσοκομεία της Καβάλας και της  Αλεξανδρούπολης, αποκάλυψε ότι υπάρχει πράγματι μια ανασυγκρότηση για το Νοσοκομείο Ξάνθης, αν αυξηθούν ωστόσο τα κρούσματα θα λειτουργήσουν κανονικά οι κλινικές στις οποίες θα γίνει απολύμανση και έχουν αυτή τη στιγμή 5 ασθενείς.

Αναλυτικότερα η συνέντευξη του Προέδρου των Νοσοκομειακών γιατρών ΕΣΥ Ξάνθης:

Π.Π. «Γιατρέ καλησπέρα.....Πρόεδρε την ανακοίνωσή σας τη δημοσίευσα πρώτος το βράδυ της Δευτέρας.... Δεν θα μπω όμως ούτε στο σύστημα που έχει καταρρεύσει, ούτε στην κατάσταση στο Νοσοκομείο... τη ζούμε όλοι, ο,τι και να μας πεις. Καταλαβαίνω την πικρία, αλλά εμείς δεν θεωρήσαμε ποτέ τους γιατρούς υπεύθυνους για αυτούς τους θανάτους.

Εδώ όμως έχω μια ρατσιστική ολίγον, αν μου επιτρέπετε παράγραφο, Λέτε το εξής: «Ο  ιός σκοτώνει αδιάκριτα γνωστούς και αγνώστους, επώνυμους κι ανώνυμους». Λέτε όμως εδώ «κανένας από όλους αυτούς που τώρα ύψωσαν φωνή για να μας ψέξουν επειδή χάθηκαν κάποιοι επώνυμοι».

Δηλαδή πιστεύει ο Γεωργίου που ήξερα εγώ γιατί τώρα, μπορεί να έχουμε ένα νέο Γεωργίου με τη ΝΔ, αυτόν που ήξερα εγώ, τον απλό τον γιατρό τον μαχητικό, πιστεύει δηλαδή ότι εμείς, εγώ προσωπικά, επειδή πράγματι μίλησα για το θάνατο του Βαγγέλη Βασιλειάδη επώνυμα, χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη διασύνδεση με βάση τις καταγγελίες του πεθερού και της οικογένειας, ο οποίος σε μια καρέκλα νοσηλεύτηκε.

Δηλαδή πιστεύει ότι είμαι ρατσιστής ο Πρόεδρος. επειδή έγραψα... οτι στηρίζω επώνυμους;»

Γ.Γ «Να σας πω, να σας πω ένα πράγμα. Εμείς που τα βιώνουμε και τα ζούμε τα πράγματα στο πετσί μας, όλον αυτόν τον καιρό έχουν πεθάνει διάφοροι και δεν είχε γίνει ντόρος κι είχαν περάσει ως ασήμαντοι και ταπεινοί. Τώρα, επειδή κάποιος επώνυμος, ο κος Πολατίδης ας πούμε ή ο κος Βασιλειάδης…»

Π.Π. «Δεν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατρέ, γιατί ο ίδιος στην παραπάνω παράγραφο, ένα λεπτό, τα λέτε πάρα πολύ καλά. Στην παραπάνω ακριβώς παράγραφο λέτε

«Ναι έπρεπε να λειτουργεί ΜΕΘ στο Νοσοκομείο. Έπρεπε να έχουμε κι άλλους Παθολόγους. Είναι απαράδεκτη η πρακτική νοσηλεία διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ». Σ’ αυτά εμείς ανταποκριθήκαμε και δώσαμε τη μάχη. Όχι γιατί πέθανε ο Πολατίδης. Λυπηθήκαμε όλοι. Γνωρίζαμε αυτούς»

Γ.Γ. «Πρώτοι εμείς λυπηθήκαμε».

Π.Π. «Ναι αλλά μας πετάτε τώρα αιχμή ότι δεν θα είχαμε δημοσιοποιήσει το θέμα με τρανταχτούς τίτλους, είναι σαν να μου λέτε δηλαδή,  «Παπαδόπουλε δεν θα μιλούσες εσύ αν δεν ήταν οι επώνυμοι του κλάδου σου».

Γ.Γ. «Όχι ακριβώς. Απλώς λέω ότι εμείς στη διάρκεια των τόσων μηνών έχουμε βιώσει κι άλλους θανάτους οι οποίοι ας πούμε δεν έγιναν θέμα».

Π.Π. «Πως δεν έγιναν θέμα; Ε πως δεν έγιναν θέμα γιατρέ μου; Καταρχήν εγώ θυμάμαι επί ΣΥΡΙΖΑ, όταν βγάζατε «καυτές» ανακοινώσεις, ο πρώτος που στήριζα τον Γεωργίου και τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς και δεν τα πήγαινα καλά και με εκείνη τη διοίκηση, ήμουν εγώ. Τι εννοείτε δηλαδή; Δεν το κατάλαβα. Αυτό με μειώνει ακόμα πιο πολύ. Δηλαδή τι εννοείτε; Εμείς κρύψαμε κάτι; Αυτό το ότι οι διασωληνωμένοι  πεθαίνανε εκτός ΜΕΘ; Είναι ψέματα; Το λέτε εσείς ο ίδιος σήμερα».

Γ.Γ. «Είναι πράγματα τα οποία τα ζούμε. Απλώς λέω ότι τώρα έγινε το θέμα…»

Π.Π. «ΌΧΙ δεν είναι έτσι»

Γ.Γ «’Ήτανε γνωστοί...»

Π.Π. «Δεν επιτρέπω στον Γεωργίου να αδικεί τον Γεωργίου  Αδικεί τον Γεωργίου τώρα. Γιατί θα σας βγάλω 15 ανακοινώσεις δικές σας,  που τα λέτε πολύ πιο σκληρά, και δεν ήσασταν ποτέ  άνθρωπος που διαχώριζε τον κόσμο σε επώνυμους κι ανώνυμους σε πληβείους και πλούσιους. Τι λέτε τώρα; Δηλαδή με πείραξε πολύ αυτό..!»

Γ.Γ. «Να σας πω τι γίνεται. Κε Παπαδόπουλε επειδή μιλάω πολύ με τον κόσμο έξω είναι ένα θέμα το οποίο ας πούμε «ταρακούνησε» την τοπική κοινωνία, κι εσείς ας πούμε ως μέσο, ως εφημερίδα ε, το έχετε προβάλλει. Το έχετε προβάλλει. Τώρα εάν κάποιος ας πούμε ασήμαντος, άγνωστος ο οποίος είχε πεθάνει και δεν είχε τον κύκλο του,  δεν είχε τις γνωριμίες, θα είχε περάσει έτσι...»

Π.Π, «Καλά ο Σάπκας επώνυμος ήταν; Ένας άνθρωπος, τι νομίζετε ότι ήταν επώνυμος; Σαν τη καλαμιά στον κάμπο πέθανε .... ».

Γ.Γ «Ναι εν πάση περιπτώσει. Ήταν ένα όνομα».

Π.Π. «Μα άλλος. Ο Γεωργίου που γνώριζα εγώ ήταν ένας άλλος, με συναίσθημα. Ήταν ένα άλλο είδος ανθρώπου. Τι μας λέει εδώ; Ότι κάναμε τα πρωτοσέλιδα γιατί πέθαναν επώνυμοι; Εγώ τον Πολατίδη  δεν τον γνωρίζω καν. Ο κουμπάρος του μου είπε δυο λόγια ο Παπαδάκης ο Φάνης, πόσο τζάμπα πήγε αυτός ο άνθρωπος. Δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Γ.Γ. «Ε καλά, εντάξει, εγώ νομίζω ότι δημιουργούμε θέμα τώρα…»

Π.Π. «Ε πως είναι γιατί εγώ τώρα βλέπω (Σ.Σ. Την ανακοίνωση των Νοσοκομειακων γιατρο...). μια παράγραφο προς παράγραφο. Ξεκινήσαμε από το θέμα του Covid, εγώ μίλησα και με νοσηλεύτρια για τον Covid, φύγανε, και ότι και την περασμένη φορά ότι είχε γίνει το ίδιο, κλείνει η Covid, γεμίζει η Αλεξανδρούπολη, ξαναλειτουργεί στη Ξάνθη... Τα ξέρουμε. Ο ίδιος λέτε «Ναι έπρεπε να λειτουργεί η ΜΕΘ».

Μα άλλον Γεωργίου γνωρίσαμε εμείς επί ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα. Τώρα έχουμε ένα νέο Γεωργίου; Ο οποίος πάει λίγο, χέρι- χέρι με την εξουσία;;;»

Γ.Γ. «Από πού κι ως που με την εξουσία;»

Π.Π. «Γιατί αν είναι έτσι τότε είμαστε μαζί. Γιατί κι εγώ με τη Νέα Δημοκρατία ήμουνα. Γιατί εγώ δεν είμαι «άκαπνος». Δεν είμαι άκαπνος».

Γ.΄Γ. «Εμείς γνωρίσαμε την εξουσία γιατί η εξουσία ΔΕΝ έχει πρόσωπο. Η εξουσία είναι εξουσία είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!»

Π.Π. «Ε τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα για ένα λόγο, στο ότι η ελπίδα «πεθαίνει» πάντα τελευταία. Θα ελπίζουμε πάντα στο καλύτερο γιατρέ. Εγώ έναν Γεωργίου τέτοιο γνώρισα. Λέω με το νου μου τώρα, μήπως σας επηρεάζει το στενό περιβάλλον, λίγο να γίνετε πιο φιλικός στην Κυβέρνηση; Στην Κυβέρνηση μας γιατί εγώ είμαι και κυβερνητικός ...με θεωρούν».

Γ.Γ. «Δεν έχω κανένα λόγο να γίνω φιλικός προς την Κυβέρνηση με τίποτα.  Απλώς η γκρίνια δεν έχει θέση».

Π.Π. «Πως δεν έχει θέση; Εσείς μας καλούσατε, βγήκατε κάποια στιγμή και έχουμε και τη φωτογραφία αυτή με το Δήμο, εσείς μας λέγατε να αφυπνιστούμε. Κινδυνεύει να εξελιχθεί σε Κέντρο Υγείας το Νοσοκομείο Ξάνθης. Δεν θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη;»

Γ.Γ. «Τα είπαμε».

Π.Π. «Θα συνεχίσουμε να τα λέμε όμως. Δεν θα καθυποταχθούμε»

Γ.Γ. «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Π.Π. «Μα δεν θα καθυποταχθούμε όμως. Δεν θα απογοητευόμαστε όμως. Και ήττα να έχουμε  όρθιοι είμαστε και θα παλεύουμε. Αυτό θέλει η εξουσία. Να καθυποταχθούμε και να έχουμε τη λογική του Γεωργίου «έλα παιδιά δεν γίνεται τίποτα. Δώσαμε τη μάχη αλλά δε διορθώνεται. Είπαμε νοσηλεία κατ’ οίκον στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ δεν το έκαναν». Τι εννοείτε; Εντάξει ας το κάνει η Νέα Δημοκρατία τώρα που είναι κυβέρνηση.....»

Γ.Γ. «Αυτή τη στιγμή είναι η ώρα της μάχης. Αν είναι να σταματήσουμε και να πούμε δεν μας ακούει κανείς. Τα είπαμε. Εκφράσαμε τα παράπονα μας. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ. Να τ’ αφήσουμε..»

Π.Π. «Όχι να κινητοποιηθούμε. Ένα λεπτό γιατρέ…»

Γ.Γ. «Να κινητοποιηθούμε. Φωνάξαμε την άλλη φορά στο Αμφιθέατρο τους φορείς της πόλης. Που είναι οι φορείς της πόλης; Οι τοπικοί φορείς που είναι; Έκαναν τίποτα;»

Π.Π. «Δεν τα λέτε. .. ΤΩΡΑ τα λέτε. Τώρα είστε ο Γεωργίου. ΤΩΡΑ μιλάτε για τους φορείς. »

Γ.Γ. «Μα σε μια ανακοίνωση που να πεις…»

Π.Π. «Κε Πρόεδρε ακούστε να δείτε κάτι. Εγώ τον ψήφισα τον Μητσοτάκη, και πήρα κι αγωγές από τον ΣΥΡΙΖΑ να ρωτήσω κάτι αν μου επιτρέπετε. Ο Πρωθυπουργός κινείται με μια άλλη φιλοσοφία, είναι το τελευταίο κρίσιμο ερώτημα μου  και το κλείνω γιατί ξέρω ότι σας βρίσκω.. Μπαίνετε στο χειρουργείο. Ο Πρωθυπουργός ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει τα Νοσοκομεία Ξάνθης, Δράμας και Κομοτηνής, θέλει αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά να τα κάνει μικρά παραρτήματα και να πηγαίνουνε τα κρούσματα Αλεξανδρούπολη και Καβάλα διότι λόγω της Εγνατίας, είναι κοντινές οι αποστάσεις. Και ρωτάω τον Γεωργίου: Είναι ίδιο να νοσηλευτώ εγώ αν έχω κορονοϊό στην κλινική Covid της Ξάνθης που να μπορεί να με δει στην μοναξιά μου κι ένας συγγενής  και είναι το ίδιο να νοσηλεύομαι στην Αλεξανδρούπολη ή στην Καβάλα; .....σας ακούω».

Γ.Γ. «Κοιτάξτε από τη στιγμή που τη στιγμή αυτή έχουμε τέσσερα περιστατικά έτσι, εσείς νομίζετε .»

Π.Π. «Πέντε. Χθες που επικοινώνησα με νοσηλεύτρια 5 μου είπε»

Γ.Γ. «Πέντε, οκ πέντε περιστατικά ... θεωρείτε ότι πρέπει να έχουμε νοσηλευτικό κι ιατρικό προσωπικό να κρατάνε δυο πτέρυγες Covid… έχουμε μια πτέρυγα Covid με 36 κρεβάτια.»

Π.Π. «Γιατί είπε κανείς κάτι διαφορετικό; Άλλα το ότι τα Covid θα πηγαίνουν Αλεξανδρούπολη ή Καβάλα μέχρι να γεμίσουν, το είχαμε ξαναγνωρίσει κε Πρόεδρε».

Γ.Γ. « Από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα και θα παίρνονται περιστατικά και εκεί πέρα έχουν και Πνευμονολογικές Κλινικές κι έχουν και περισσότερους Παθολόγους γιατί να μην πάνε;»

Π.Π.  «Άρα λέτε με λίγα λόγια ΝΑΙ στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ξάνθης»

Γ.Γ. «Δεν είναι υποβάθμιση. Σας είπα….»

Π.Π. «Είναι ίδιο να νοσηλευτώ με Covid, ένα λεπτό Πρόεδρε μου είναι ίδιο να νοσηλευτώ στην Καβάλα και στην Αλεξανδρούπολη όπου δεν θα μπορεί ούτε η κόρη μου να’ ρθει να με δει και το ίδιο είναι στο Νοσοκομείο της Ξάνθης που έχω και φίλο τον Γεωργίου και θα ρθεί να μου πει με χαμόγελο «τι κάνεις;» .. Λέω με το νου μου εγώ»

Γ.Γ. «Ναι…»

Π.Π. «Είναι το ίδιο ένα περιστατικό έκτακτο να πηγαίνει «βολίδα» στην Καβάλα ή στην Αλεξανδρούπολη, με το να πηγαίνω 5 λεπτά στο Νοσοκομείο μας; Αυτό μου λέει εμένα ο νέος Γεωργίου;»

Γ.Γ. «ΟΧΙ , ΟΧΙ κοιτάξτε να δείτε από την στιγμή που κάποιος μπει στην πτέρυγα Covid, καταρχήν δεν θα μπορεί να υπάρξει συγγενής. Δεν θα μπορεί να υπάρξει δίπλα του κάποιος έτσι; Δεν επιτρέπεται επισκεπτήριο μέσα στην πτέρυγα Covid. Λοιπόν άρα ή είσαι εδώ πέρα, είτε είσαι στην Καβάλα…»

Π.Π. «Παίρνω τηλέφωνο τον Παρτσαλίδη, παίρνω τηλέφωνο τον Βασίλη, παίρνω τηλέφωνο τον Γεωργίου και ρωτάω. Ποιον θα πάρω στην Αλεξανδρουπολη ; Τον τρεχαγυρευόπουλο που δεν τον ξέρω; Ε εντάξει. Σας ακούω όμως. Γιατρέ εσείς είστε ένας άνθρωπος πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας».

Γ.Γ: «Κοιτάξτε, κε Παπαδόπουλε δεν κλείνουμε εδώ πέρα, απλώς γίνεται μια ανασύνταξη των δυνάμεων μας. Την πτέρυγα την έχουμε οποιαδήποτε ώρα ανοιχτή…»

Π.Π. «Το γνωρίζω γιατί το έγραψα σήμερα γιατί μίλησα και με νοσηλεύτρια. Ξέρω τι συμβαίνει. Θέλετε να κάνετε και απολύμανση…»

Γ.Γ. «Θα κάνουμε μια ανασυγκρότηση…»

Π.Π. «Μα δεν το ξέρουμε όλοι; Δεν το γνωρίζουμε;»

Γ.Γ «Και μακάρι, προσέξτε και αυτά τα τελευταία που λέω παρακάτω…

 Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ. Και η ΜΕΘ ΔΕΝ αφορά κάποιους άλλους. Η ΜΕΘ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ας προσέξουμε. Κυκλοφορώ στην πόλη και δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑΝ με τη μάσκα. Είμαι περαστικός, εγώ κυκλοφορώ στην πόλη με μια μάσκα και μου λένε «γιατρέ γιατί ας πούμε με τη μάσκα»;

Π.Π. «Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι χάνουν και γοητεία άμα  φορούν μάσκα, ενώ ο γιατρός δεν έχει τέτοια κόμπλεξ τι να πω».

Γ.Γ. «Όχι , όχι όχι…»

Π.Π. «Τελευταίο ερώτημα κε Γεωργίου. Τελευταίο και σας αποδεσμεύω.

Τι είναι αυτό; Που οφείλεται  ότι ο Γεωργίου δεν είναι ο Γεωργίου κι έχασε τη «φλόγα» του, εκείνο τον τσαμπουκά; Τι φταίει; Φταίει ότι είναι, τολμάω να κάνω αυτήν την ερώτηση..... Μπορεί να με κατηγορήσετε κιόλας.

Φταίει το στενό του περιβάλλον; Είναι δίπλα στη Διοικήτρια;

Φταίει ότι τα χρόνια περνάν και κάποια στιγμή λέει κι ο Γεωργίου «δεν θα μπορώ να είμαι πάντα εγώ ο επαναστάτης», φταίει ότι πλέον έχει απογοητευτεί γιατί δεν βλέπει ανταπόκριση από κανέναν; Τι είναι αυτό που έχει σβήσει την αγωνιστικότητα και φλόγα του Γεωργίου;»

Γ.Γ. «Νομίζω ότι αυτό συμπυκνώνει πολλά πράγματα. Συμπυκνώνει πολλά πράγματα γιατί η εμπειρία των χρόνων δείχνει ότι όσο και να παλέψεις κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ότι οι ταγοί της πόλης ας πούμε δεν σε λαμβάνουν  υπόψη…»

Π.Π. «Όλα τα λέτε για τους ταγούς της πόλης τώρα τα λέτε ....στην εκπομπή μου όμως. Τώρα τα λέτε, τώρα τολμάτε και μιλάτε για τους ταγούς της πόλης, για τον γιατρό βουλευτή σας, ο οποίος δήλωσε πρώτος ότι θα’ ρθει οικειοθελώς να προσφέρει κι εξαφανίστηκε γιατί έχει ιδιωτικό ιατρείο. Κάποτε ο Γεωργίου ξέρετε τι είχε πει;

Είχε καταγγείλει τους ιδιώτες γιατρούς που το παίζουνε έτσι… Και πολεμάνε το ΕΣΥ. Τι μου λέτε τώρα; Είναι ο ίδιος ο Γεωργίου ο σημερινός μ’ αυτόν που γνωρίζαμε χρόνια; 

Γ.Γ.  «Ε μπορεί να έχει αλλάξει».

Π.Π. «Α....μάλιστα...Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε για το χρόνο σου».

Γ.Γ. «Να είστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια