GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέα στοιχεία για την "συμφωνία" σκάνδαλο φέρνει στη δημοσιότητα ο "Μ"- Απο το Ερατεινό Δήμου Νέστου ο Δημ. Λεπίδας!

*Μάλλον κάτι περισσότερο ήξερε ο Δήμαρχος Τσέπελης και προεκλογικά έλεγε δημόσια αν εκλεγώ, τον πρώτο που υα διώξει, είναι ο Λ επίδας της  Δ...

*Μάλλον κάτι περισσότερο ήξερε ο Δήμαρχος Τσέπελης και προεκλογικά έλεγε δημόσια αν εκλεγώ, τον πρώτο που υα διώξει, είναι ο Λεπίδας της  ΔΕΥΑΞ!!!

Νέα ακράδαντα στοιχεία για το πόσο ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ σε βάρος της ΔΕΥΑΞ ήταν η εξωδικαστική "συμφωνία" που εισηγήθηκε ο γεν. διευθυντής της Δημήτρης Λεπίδας στην συνεδρίαση της 29/11/2019 εξαπατώντας φαίνεται χαρακτηριστικά απο το κείμενο το σώμα!

Τα νέα στοιχεία φέρνει στην επιφάνεια την ερχόμενη εβδομάδα στο φως ο "Μ"θα τα θέσει υπόψη του Εισαγγελέα  Ξάνθης, αφού κατά τραγικό τρόπο η αντιπολίτευση περί άλλα τυρβάζει!!! Στοιχεία που είχε επισημάνει και η πρώην γεν. διευθύντρια Μαρία Λυκίδου ευθύς εξ' αρχής, αλλά δεν εισακούστηκε δυστυχώς...

Σύμφωνα με αυτά φαίνεται καθαρά οτι η εισήγηση Δημήτρη Λεπίδα που ενημέρωνε ψευδώς μάλιστα το σώμα οτι....δεν ίσχυε η δικαστική διαμάχη και η ΨΗΦΙΣΗ της συγκεκριμένης απόφασης της 29/11/2019 προκαλούσε τρομερή ζημιά χιλιάδων στη ΔΕΥΑΞ και αντίθετα ευννοούσε κατάφωρα τη ΔΕΥΑ Νέστου!!!!

Αφού όλοι οι όροι της, γίνονταν δεκτοί!!! Ενώ επισημαίνεται οτι προηγήθηκε παρασκηνιακός (παράνομος) εξωδικστικός συμβιβασμός που πρώτοι είχαμε αποκαλύψει τον Σεπτέμβρη 2019...χωρίς  μάλιστα να έχει αναλάβει Πρόεδρος στην εταιρεία ακόμη ο Ι. Καμαρίδης.

Επειδή ωστόσο συνεχίζουμε εμείς την έρευνά μας, σας ενημεώνουμεοτι "ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ Δημήτρης Λεπίδας τον οποίο ήθελε να "διώξει" ο Δήαμαρχος Τσέπελης προεκλογικά, όπως αποκάλυψε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της Παρασκευής 3/12/2021 ο Γιώργος Σπάρταλης, έχει καταγωγή από το Ερατεινο Δήμου Νέστου!!! 

Μάλιστα εκεί πήγε και σχολείο   και για λόγους εργασίας ήρθε στη Ξάνθη. 

Διατηρεί μάλιστα άριστη σχέση με τον Δήμαρχο Νέστου και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη. όπως φυσικά και ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης φυσικά. 

(σ.σ. Έχει δηλαδή πολύ ενδιαφέρον η τιμή σκανδαλώδης του κυβικού που εισηγείται στα μέλη της ΔΕΥΑΞ Δημήτρης Λεπίδας, στηρίζοντας εμφανώς τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου....στα οποία επί χρόνια πάντως οι Τσέπελης-Μαρία Λυκίδου αντιστρατεύονταν!)

Δεν υπάρχουν σχόλια