GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

  Ας είμαστε ειλικρινείς γιατί αποτελεί πλέον κοινή ομολογία και πεποίθηση. Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου αποτελεί και με διαφορά μάλισ...

 

Ας είμαστε ειλικρινείς γιατί αποτελεί πλέον κοινή ομολογία και πεποίθηση. Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου αποτελεί και με διαφορά μάλιστα, τον καλύτερο Δήμαρχο της περιοχής και δεν αναφέρομαι μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης φυσικά…

Κι αυτό δεν φαίνεται μόνο στον τρόπο με τον οποίο κινείται και υλοποιεί τα έργα του Δήμου Τοπείρου, ενός μικρού δηλαδή Δήμου, αλλά και γιατί δεν «μασάει» τα λόγια του και ξέρει να κάνει αγώνες!!!

Χωρίς να λογαριάζει ούτε το προσωπικό, ούτε το πολιτικό κόστος!

Χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αυτό απέδειξε λοιπόν για μια ακόμη φορά, απαντώντας ξεκάθαρα…!

Τόσο για το αίτημά του στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο να κηρύξει τον Δήμο Τοπείρου σε έκτακτη ανάγκη λόγω των πλημμυρών, όσο και για τα… «βολέματα» του Τσέπελη στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης!!!

Χωρίς να ρωτήσει κανέναν!!! Και επιβαρύνοντας συνεχώς τον προϋπολογισμού του ΣΔΑΝ με ΕΞΟΔΑ!!!

(Σ.Σ. Σημειώνω οτι ο Περιφρειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμαρχου Τοπείρου το πρωί της Πέμπτης και κήρυξε το Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των πλημμυρών και καταστροφών στην περιοχή της Ηλιόπετρας και του Κύρνου!)

Δεν υπάρχουν σχόλια