GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τα ΤΡΙΚΑΛΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλή...


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τα ΤΡΙΚΑΛΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της betsson Super League 2.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10€ για τις εξής Θύρες Α – Γ – Α1 – Β1.

Για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Η είσοδος για Α.μεΑ. και για τους συνοδούς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (Θύρα Γ).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου ως εξής:

Από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικό όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Για τα παιδιά ισχύει από 6 έως 12 ετών προσκόμιση αρνητικού self test 24ων ωρών μέσω της εφαρμογής gov.gr & από 13 έως 18 ετών προσκόμιση αρνητικού  rapid test 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών επίσης μέσω της εφαρμογής gov.gr.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται ταυτότητα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο press@xanthifc.gr μέχρι το Σάββατο 18/12 και ώρα 17:00.

Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια