GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΣΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΩΣ… ΙΔΙΩΤΙΚΑ

  Επειδή η Κυβέρνηση επιμένει ότι πλέον έχουμε μπει στην… κανονικότητα, επειδή πλέον θα πρέπει και οι αρμόδιοι Υπουργοί να μας ξεκαθαρίσουν ...

 


Επειδή η Κυβέρνηση επιμένει ότι πλέον έχουμε μπει στην… κανονικότητα, επειδή πλέον θα πρέπει και οι αρμόδιοι Υπουργοί να μας ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, γιατί αυτήν την ώρα γίνεται «μπάχαλο» στη χώρα με τις αυθαιρεσίες και παρανομίες των δημάρχων και γενικότερα των αυτοδιοικητικών, ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Πέτσας θα πρέπει ξεκάθαρα να απαντήσει στο παρακάτω ερώτημα των πολιτών.

-Μπορούν δήμαρχοι σαν τον Τσέπελη Ξάνθης, να χρησιμοποιούν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα των Δήμων ως… ΙΔΙΩΤΙΚΑ, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, παρκάροντάς τα μάλιστα και στο… πάρκινγκ του σπιτιού τους, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να κάνουν και επίδειξη δύναμης και εξουσίας; Έχουν αυτό το δικαίωμα κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών κ.Πέτσα;

‘Η θα πρέπει οι δημότες να τους… πληρώνουν και τα καύσιμα;; Καθότι είναι λίγα τα… 3.420 ευρώ που εισπράττει ο δήμαρχος Τσέπελης συν τις… δημόσιες σχέσεις του!

(Σ.Σ. Διότι οι αποφάσεις των Οικονομικών Επιτροπών  άλλα λένε και μιλάνε για μετακινήσεις των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, 5 μέρες την εβδομάδα… Όταν είναι ανοιχτές δηλαδή και οι δημόσιες υπηρεσίες, τα υπουργεία κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια