GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Επιμένει και σήμερα, Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, η κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση...


Επιμένει και σήμερα, Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου,
η κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένονται χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Πιο αναλυτικά, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Στα υπόλοιπα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 9 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 και στα δυτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια