GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


To ¨ξενύχτι" σε "μπουζούκια" στη Κομοτηνή, αιτία για τα ...δυο χαστούκια σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του Δήμαρχου Τσέπελη! Η θέση μας.

Με τον κύριο  Φανουράκη δεν είχαμε και δεν έχουμε καμιά επικοινωνία απο τη δίκη του Αγκόρτσα στο Εφετείο Κομοτηνή!!! Άλλοι μιλάνε κάθε τόσο ...

Με τον κύριο  Φανουράκη δεν είχαμε και δεν έχουμε καμιά επικοινωνία απο τη δίκη του Αγκόρτσα στο Εφετείο Κομοτηνή!!! Άλλοι μιλάνε κάθε τόσο μαζί του και του κάνουν τα... "χατήρια", ψηφίζοντας βοσκοτόπια!

Επειδή κάποια "παπαγαλάκια" προσπάθησαν να μας....διαψεύσουν για τα δυο "χαστούκια" που έπεσαν και πάλι στο Δημαρχείο, αυτήν τη φορά μάλιστα όχι με "θύμα" όχι τον ίδιο τον Δήμαρχο, αλλά πρωτοκλασάτο στέλεχός του, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να "κατηγορήσουν" αντιδήμαρχο για την διαρροή....

Οφείλουμε να υπερασπίσουμε την αξιοπιστία του "Μ"που ότι γράφει, το "τσεκάρει" προηγουμένως απο 3 και 4 πλευρές!!! Και δεν αρκείται σε μία...

Επανερχόμαστε λοιπόν στο συγκεκριμένο θέμα διευκρινίζοντας οτι "εμείς δεν μπαίνουμε στη διαδικασία εσωτερικών μαχαιρωμάτων στην παράταξη Τσέπελη..."

Η είδηση άλλωστε βρίσκεται στο ότι και το νέο επεισόδιο, έγινε μέσα στο Δημαρχείο κι όχι...σε άλλο εκτός  Δήμου Γραφείου...που θα ήταν διπλά επιλήψιμο κάτι τέτοιο και το καλύπτουν κάποιοι.

Επανερχόμασε λοιπόν με αυτά που δεν είπαμε ευθύς εξ΄αρχής, πιστεύοντας οτι δεν θα "προκαλέσουν για μια ακόμη φορά την "τύχη" τους..!

  1.Το επεισόδιο λοιπόν έγινε στον επάνω όροφο και αιτία ήταν το..."ξενύχτι" της Τετάρτης του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη  στη Κομοτηνή στα... "μπουζούκια" και της παρέας του, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, όπου βρίσκονταν κι άλλοι αυτοδιοικητικοί απο την ΑΜΘ.

   2. Ξεκαθαρίζουμε επίσης -και για μια ακόμη φορά- οτι εμείς με τον .... Φανουράκη δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του. Επομένως μην μας μπερδεύετε ούτε με τον Σταυρακάρα και τον Μελισσόπουλο και φυσικά ούτε με τον Λύρατζη.... Άλλοι εκτός παράταξης Τσέπελη έχουν συχνές επικοινωνίες με τον αντ' αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης.  Και ψηφίζουν και...τα ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ του Τριμίντζιου! Με την υπόθεση του οποίου εμπλέκεται έμμεσα ο ίδιος ο Φανουράκης, έχοντάς τον αναγάγει σε...δημοτικό εργολάβο και πίνοντας ....μπύρες μαζί του, μαζί με τον δικηγόρο του Μιχάλη Αμοιρίδη, τον φίλο μου τον  Βαζίκα!! 

3.«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω». Ήταν η περίφημη απάντηση του Ιησού, όταν προσέτρεξαν σ' αυτόν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι υποκριτές. Το περάσαμε κι αυτό το "σκαλοπάτι", όπως είπα, αλλά στήριξα την επιλογή μου ακόμη και καθ' οδόν προς την Γερμανία τον Αύγουστο του 1988 και σε αυτήν την επίλογή με στήριξε την περίοδο εκείνη μόνο ο Τ.Κ. Επιστρέφαμε, παραιτήθηκα απο Πρόεδρος της Θρακικής Σκηνής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ανέλαβε ο Τ.Κ και τα κατάφερε ΑΡΙΣΤΑ. 

Δεν μπαίνουμε λοιπόν στην συγκεκριμένη διαδικασία....

Η διαφορά είναι οτι αυτοί που έχουν δημόσια αξιώματα, οφείλουν να στηρίξουν τις επιλογές τους, ακόμη κι αν αυτές "ματώνουν" πολλές φωρές...! Άλλωστε όπως γράφω σε στήλη της εφημερίδας μου (σελίδα 10, SEE Through", ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

  4. Ενδεχομένως τέτοια χαστούκια να έχουν πέσει κι αλλού....! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ξάνθης όμως -τουλάχιστον επί Λάκη Στυλιανίδη- δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο!! Με το σημερινό Δήμαρχο αντίθετα αυτό αρχίζει να γίνεται μάλλον ρουτίνα..!

  5. Κι όσο για τα δυο νέα στελέχη της παράταξης του Αντιδημάρχου Ξάνθης απο την παράταξη Δημαρχόπουλου, που εμφανίζονται τώρα ως..."νέοι υπαρχηγοί" και όπως φημολογείται, "περιποιήθηκαν" τον ... εργαζόμενο της ΔΕΥΑΞ- οπαδό του  Τσέπελη στις τουαλέτες του Δημαρχείου για το πρώτο επεισόδιο στο γραφείο του Δημάρχου....! 

Ο ίδιος δεν το επαλήθευσε! 

Ο εις εξ' αυτών ωστόσο που πήγε να "καλύψει" αντιδήμαρχο που εμπλέται σε υπόθεση πλστογραφίας και προσπάθησε να ....επηρεάσει δημοτική σύμβουλο και ν' αλλάξει την κατάθεσή της, σύντομα θα αντιμετωπίσει τις δικές του ποινικές του ευθύνες!

 ( σ.σ. Κι εκεί θα φανεί βέβαια και πόσο "παλλίκαρος" είναι....γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος δυστυχώς ήταν και φίλος μου...)



Δεν υπάρχουν σχόλια