GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το “Αινήσιο Δέλτα του Εβρου” σε αφιέρωμα στο Crash

Αφιέρωμα στο Δέλτα του Εβρου, πραγματοποίησε το περιοδικό “CRASH” του Γ. Τράγκα, με τη σημαντική συμβολή της δημοσιογράφου Μελαχροινής Μαρτί...


Αφιέρωμα στο Δέλτα του Εβρου, πραγματοποίησε το περιοδικό “CRASH” του Γ. Τράγκα, με τη σημαντική συμβολή της δημοσιογράφου Μελαχροινής Μαρτίδου, που δίνει πλέον ψυχή στο σύλλογο “Αινήσιο Εβρου”, στηρίζοντας τις περίφημες “Καλύβες” και όσους διαβιούν σε αυτές!

Οι “Καλύβες” που προσφέρουν μεταξύ άλλων, οικολογικό αλλά και εθνικό έργο, μιας και σε ελάχιστα μίλια είναι τα σύνορα της γείτονος και απειλητικής Τουρκίας…

Οι “Καλύβες” που δεν επιτρέπουν να πάθει ζημιά το οικοσύστημα και να διατηρηθεί το ομορφότερο μέρος του ποταμού Εβρου, του ποταμού των λαών και της ιστορίας!

Η Μελαχροινή Μαρτίδου, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Δημοσιογράφος στην πράξη και όχι κατ’ ευφημισμό,  μετά απο πολλά χρόνια στην καθημερινή εφημερίδα “ΧΡΟΝΟΣ” της Κομοτηνής, εγκαταστάθηκε στα σύνορα, αφιερώνοντας απο εκεί τον πολύτιμο δημοσιογραφικό της χρόνο αλλά και εμπειρία για κάτι πιο ουσιαστικό: να στηρίξει όλους αυτούς που κρατούν “Θερμοπύλες”!

Ετσι, κάνοντας χρήση τις γνωριμίες της, τις σχέσεις της με το κέντρο των Αθηνών, σε κάθε ευκαιρία προβάλλει τη Θράκη. Αυτό έκανε και στη συνεργασία της με το περιοδικό “CRASH”.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοοk, αναφέρει:

Αξίζει να προμηθευτείτε το περιοδικό “CRASH”!

Η Θράκη, ο Εβρος, έχουν την τιμητική τους!

-Μελαχροινή, σε ευχαριστούμε για άλλη μία φορά που κάνεις τη Θράκη γνωστή, σε άγνωστες πτυχές της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια